HuaweiYleinen

Vuotokuvat paljastivat julkaisemattoman Huawei Watch GT 2e -älykellon

Huawei Watch GT 2e

Huawein uudet P40-malliston huippupuhelimet julkaistaan ensi viikolla 26. maaliskuuta järjestettävässä virtuaalisessa tilaisuudessa, mutta nähtävästi Huawei suunnittelee julkaisevansa myös uuden älykellon. Winfuture-sivusto on julkaissut luotettavalta vaikuttavia kuvia, joissa esiintyy Huawei Watch GT 2e -mallinimeä kantava älykello.

Kello on ulkoisesti varsin lähellä jo markkinoilla olevaa Huawei Watch GT 2 -älykelloa, mutta nyt Watch GT 2e on hieman sporttisempi. Kellossa näyttää olevan myös täysin uudenlainen reikäinen ranneke, jota ei ole Huawein älykelloissa aikaisemmin nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 2e

Vuotaneiden tietojen mukaan uutuuskellossa tullaan näkemään 1,39 tuuman AMOLED-näyttö, jonka tarkkuus yltää 454 x 454 pikseliin. Suorituskyvystä vastannee Kirin A1 -järjestelmäpiiri ja sisäistä tallennustilaa on 4 gigatavua. Kellossa on myös Bluetooth 5.1 -tuki sekä 14 päivän akunkesto 455 milliampeeritunnin akkunsa ansiosta. Kellossa on myös tutut sensorit muun muassa sykkeen tunnistamiseen. Huawei Watch GT 2e on varusteltu edeltäjänsä tapaisesti kaiuttimella sekä mikrofoneilla.

Huhujen mukaan Watch GT 2e tulee tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat musta, punainen ja mintunvihreä. Kellon koko on 46 mm, mutta tarjolle saattaa olla tulossa lisäksi pienempi versio. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa kellon hinnoittelua, mutta se asettunee 200 euron tietämiin.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei