HonorYleinen

Huhu: Honor saattaa julkaista elokuussa uuden kamerapuhelimen Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirillä

Honor Magic 4 Pron kamerat.

Honor on tullut ryminällä takaisin älypuhelinmarkkinoille ja yhtiöllä on laaja tuotevalikoima erityisesti Kiinan markkinoilla. Honor tulee panostamaan entistä enemmän myös lippulaivapuhelimiin, sillä nyt tuoreet huhut kertovat yhtiön valmistelevan jo uuden tuotemalliston julkaisua.

Kiinasta kantautuvan huhun mukaan Honor suunnittelee alustavasti julkaisevansa uuden lippulaivapuhelimen elokuussa. Kyseessä olisi Qualcommin uuteen Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuva puhelin, jossa keskitytään erityisesti huippulaatuisien kuvien taltioimiseen. Luvassa pitäisi olla uusi tuotemallisto, joka vastaisi esimerkiksi Huawein suosittua P-tuotemallistoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on esitellyt vasta hiljattain Magic 4 -sarjan huippupuhelimet sekä ylemmän keskitason Honor 70 -puhelimet, mutta tuleva lippulaivapuhelin tulee asettumaan nähtävästi jopa Magic 4 -sarjan yläpuolelle. Honor on selvästi tähtäämässä samaan strategiaan Huawein menestysvuosilta, sillä Magic-mallisto vastaa Huawein Mate-mallistoa ja mahdollisesti tulossa olevat puhelimet vastaavat Huawein P-sarjan laitteita.

Itsenäisesti toimiva Honor tähtää selvästi premium-puhelimien markkinoille aikaisempaa enemmän, vaikka Honor on aikaisemmin ollut tunnettuna vain edullisempien laitteiden brändinä. Huhuttu kameroihin keskittyvä lippulaivapuhelin tulee myös otolliseen aikaan, sillä sen tavoitteena on todennäköisesti haastaa muiden valmistajien syksyn aikana julkaistavat lippulaivat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Honor on lähtenyt globaaleilla markkinoilla varsin rauhallisesti liikkeelle ja kaikista parhaimmat puhelimet ovat jääneet Kiinan markkinoiden herkuksi. Huhut eivät kerro sitä, onko Honor aikeissa julkaista tulevan Snapdragon 8+ Gen 1 -pohjaisen puhelimen myös globaalisti. Vasta viime viikkoina Honor sai myyntiin globaaleilla markkinoilla helmikuussa julkaistun Magic 4 Pron. Jos tuleva puhelin julkaistaan elokuussa, niin samalla logiikalla puhelin voitaisiin nähdä globaalisti myynnissä vasta vuoden lopulla.

Todennäköisesti tarkempia tietoja puhelimesta tullaan kuulemaan lähempänä mahdollista julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor