OnePlusYleinen

OnePlus-fanien painajainen? Odotettu kamerapuhelin saamassa yllättävän heikon kameran

Oppo Reno 8 Pro voi olla lähes sama puhelin kuin OnePlus 10T 5G.

OnePlussalta on tänä vuonna huhuttu kameroihin keskittyvää OnePlus 10 Ultra -puhelinta, mutta nähtävästi odotukset kannattaa unohtaa. Tuoreimmat tiedot viittaavat brändiltä olevan tulossa vain yksi huippuluokan puhelin tänä vuonna, joka olisi OnePlus 10T 5G. Nyt tunnettu kiinalainen vuotaja on kertonut tietonsa tulevan puhelimen kameroista, eikä mitään kovin erikoista kannata odottaa.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut, että OnePlus 10T 5G -puhelimessa olisi yllättävän heikot kamerat. Puhelimeen on aikaisemmin odotettu tuoreinta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä, mutta kameroiden osalta ei kannata odottaa mitään ihmeitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on vuodon mukaan tulossa 50 megapikselin pääkamera, joka on kooltaan 1/1.5 tuumaa. Todennäköisesti kyseessä on Sony IMX766 -sensori, joka on sama kuin esimerkiksi Nord 2 -puhelimessa. Lisäksi puhelimessa on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosaan on tulossa 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

OnePlus 10 Pron kameraan verrattaessa OnePlus 10T 5G:n kamera vaikuttaa varsin heikolta. OnePlus 10 Prossa oli 48 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera. Ainakaan suurempia parannuksia kameraan ei ole luvassa, vaikka OnePlus 10T 5G:n on huhuttu olevan jopa parempi kuin OnePlus 10 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä saattaa näyttää OnePlus 10T 5G.

OnePlus 10T 5G:n kameratoteutus kuulostaa yllättävän tutulta, sillä vastaava on nähty myös Oppo Reno 8 Pro- ja Reno 8 Pro+ -puhelimissa. Aikaisemmin vuotaneessa kuvassa nähtiin OnePlus 10T 5G -puhelimessa valtava kamera-alue, joka on toteutukseltaan varsin samanlainen kuin Oppon uusissa Reno 8 -puhelimissa. Tämä voisi antaa viitteen siitä, että OnePlus 10T 5G olisi vain hieman muutettu versio jo nykyisistä Oppon puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tätä teoriaa on tukemassa Twitterissä vuotajan Mukul Sharman löytämä tieto siitä, että OnePlus on tulossa uudelleen nimeämään Oppo Reno 8 Pro -puhelimen. OnePlus-brändi on liitetty PGAM10-mallikoodiin, joka kuuluu myös Reno 8 Prolle.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus