OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: Nord 2 -puhelimessa on huippuluokan 50 megapikselin Sony IMX766 -kamerasensori ja OIS

OnePlus jatkaa Nord 2 -puhelimen ominaisuuksien vahvistamista ennen julkaisua. Uutuuspuhelin tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta uusien OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden kanssa. Tällä kertaa OnePlus on virallisesti vahvistanut tulevan puhelimen kameran ominaisuuksia.

Pian julkaistavassa OnePlus Nord 2 -puhelimessa on 50 megapikselin Sony IMX766 -kamerasensori, joka nähtiin aikaisemmin jo OnePlus 9 -sarjan puhelimissa ultralaajakulmakamerana. Kameran tiedoista kuultiin jo aikaisemmin vuotoja, mutta nyt OnePlus ei jätä enää mitään arvailujen varaan. OnePlussan mukaan uusi kamerasensori taltioi jopa 56 prosenttia enemmän valoa ja väriä tuottaen parempia kuvia hyvässä valaistuksessa, mutta myös heikossa valaistuksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on säästänyt puhelimessa myös lippulaivapuhelimista tutun optisen kuvanvakaimen (OIS), joka takaa kuvaustilanteissa parempaa vakautta ja tarkempia lopputuloksia. OnePlus on julkaissut myös Nord 2:n pääkameralla taltioituja kuvia, jotka ovat nähtävillä alapuolelta. Lisäksi artikkelin alareunassa on video, jossa esitellään kameran kuvanvakautuksen toimivuutta.

50 megapikselin pääkameran ohella OnePlus on vahvistanut Nord 2:n saavan myös MediaTekin kehittämän Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin sekä 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näytön 90 hertsin virkistystaajuudella. Virallisien vahvistuksien ohella puhelimesta on kuultu myös paljon huhuja ja kaikki tekniset tiedot ovat vuotaneet jo aikaisemmin.

OnePlus Nord 2 tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta yhdessä OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus