HonorYleinen

Honor järjestää globaalin julkaisutilaisuuden 12. elokuuta – odotuksissa Honor 50- ja Magic 3 -puhelimet

Honor on lähettänyt tänään virallisesti kutsuja globaaliin julkaisutilaisuuteen, joka järjestetään kuukauden päästä 12. elokuuta. Jo aikaisemmin tänä vuonna Honor on järjestänyt kotimarkkinoillaan Kiinassa isoja julkaisutilaisuuksia Huaweista irtautumisen jälkeen, mutta nyt kyseessä on ensimmäinen globaali julkaisu itsenäisenä valmistajana.

Medioille on lähetty tänään kutsuja, joihin on liitetty artikkelin alussa oleva kuva. Itse kuva ei paljoa kerro tulevasta julkaisusta, mutta siinä nähdään auringonnousu, jonka voidaan olettaa olevan symbolinen viittaus Honorin uudesta tulemisesta. Kutsu ei kerro muuta kuin kyseessä olevan globaali julkaisu, joka järjestetään 12. elokuuta 2021, eli vain päivä odotetun Samsungin Unpacked-tilaisuuden jälkeen. Tarkkaa kellon aikaa tilaisuudelle ei ole vielä annettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin ensimmäisessä globaalissa julkaisutilaisuudessa odotetaan nähtävän yhtiön uuden Magic 3-sarjan älypuhelimet sekä todennäköisesti Honor 50 -älypuhelimet. Honor 50 -sarja on julkaistu jo aikaisemmin Kiinassa Snapdragon 778G -järjestelmäpiirillä varusteltuna ja Honor on vahvistanut puhelimien olevan tulossa globaalisti tarjolle myöhemmin. Puhelimissa on vahvistettu olevan globaalisti myös Googlen palvelut, joita ei Huawein alaisuudessa voitu käyttää.

Vahvistus on saatu aikaisemmin Honor Magic 3 -sarjan älypuhelimille, joissa on Qualcommin uusin Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri. Magic-sarjan puhelimet on tunnettu aikaisemmin massasta poikkeavasta uniikista muotoilusta, joten Magic 3 on Honorin loppuvuoden tärkein lippulaiva. Kyseessä saattaa olla myös Honorin ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin. Toistaiseksi vuotoja Magic 3 -puhelimista ei ole vielä nähty, mutta ennen julkaisua odotetaan kuultavan lisätietoja.

Uusia Honor-laitteita on tulossa globaaleille markkinoille 12. elokuuta, joten Honor pyrkii valloittamaan globaalit markkinat parin vuoden hiljaiselon jälkeen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor