OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus valmistelee myös täyslangattomia kuulokkeita ja 30 watin langatonta latausalustaa

OnePlus Bullets Wireless Olive Green -värissä.

OnePlus on jo kertonut, että uudet huippuluokan älypuhelimet tullaan julkaisemaan 14. huhtikuuta, mutta puhelimien ohella yhtiöltä on tuoreen huhun mukaan tulossa myös kaksi muuta laitetta. Yksi mielenkiintoisimmista on täyslangattomat OnePlus Bullets Wireless Z -kuulokkeet, mutta niiden tarkasta julkaisusta ei ole vielä tietoa. Toinen laitteista on 30 watin langaton pikalatausalusta.

Täyslangattomat OnePlus Bullets Wireless Z -kuulokkeet ovat edelleen varsinainen mysteeri, vaikka OnePlussalta on jo pitkään huhuttu uusia kuulokkeita. Todennäköisesti kuulokkeissa tullaan näkemään tuki aktiiviselle taustamelun vaimennukselle, Bluetooth 5.0 -yhteydelle sekä USB-C-tyypin liittimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Warp Charge 30 -langatonta latausalustaa odotetaan julkaistavaksi yhdessä OnePlus 8 -puhelimien kanssa. Kyseessä olisi siis erittäin tehokas langaton latausalusta, jolla puhelin pitäisi latautua nopeasti täyteen. Tällä hetkellä ainakin OnePlus 8 Prohon odotetaan tukea langattomalle lataukselle. Kyseessä on myös ensimmäinen kerta, kun OnePlus hyödyntää langatonta latausta puhelimissaan.

Pian julkaistava OnePlus 8 on nähty useassa vuotokuvassa kolmessa väriversiossa, jonka lisäksi myös OnePlus 8 Pro on nähty jo luotettavassa vuotokuvassa. Uudet OnePlus 8 -malliston älypuhelimet tullaan julkaisemaan virallisesti 14. huhtikuuta, eli kahden viikon kuluttua.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus