OnePlusYleinen

Jättivuoto: OnePlus 8 esillä tarkoissa kuvissa – tarjolle tulossa erikoinen uutuusväri

OnePlus 8

Winfuture.de -sivusto on saanut käsiinsä tarkkoja lehdistökuvia tulevasta OnePlus 8 -älypuhelimesta. Kuvia on julkaistu kymmenittäin ja OnePlus 8 on esillä kolmessa väriversiossa, joista kahta ei ole aikaisemmin OnePlussan puhelimissa nähty. Värien lisäksi mitään kovin uutta ei kuvat pääse paljastamaan, sillä OnePlus 8 nähtiin jo aikaisemmin lehdistökuvassa.

Puhelin tulee tarjolle liukuvärjättynä versiona, jossa takaosan lasi on alaosastaan kellertävä ja väri vaihtuu ylöspäin mentäessä punertavasta violetiksi. Toinen uutuusväri on vihreä, jollaista ei ole aikaisemmin myöskään nähty. Kolmas väreistä on perinteisempi musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti OnePlus 8 tulee muistuttamaan isovelimalliaan, eli OnePlus 8 Prota. Etuosassa on kaartuva näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, yksi salamavalo sekä OnePlussan uusitut logot. OnePlus 8 on varusteltu myös tutulla ilmoituskytkimellä, virtapainikkeella sekä äänenvoimakkuuspainikkeilla. Puhelimen alareunassa on kaiutin, USB-C-tyypin latausliitin sekä SIM-korttitelakka.

Tietojen mukaan OnePlus 8 -puhelimessa olisi 6,55 tuumainen Fuild AMOLED -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle ja siinä on 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttöön kerrotaan olevan integroituna myös sormenjälkilukijan. Etukameran tarkkuuden on huhuissa mainittu olevan 16 megapikseliä. Takaosan kolmoiskamera rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta.

OnePlus 8:n tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistettynä myös Snapdragon X55 -5G-modeemi. RAM-muistia tulee löytymään 8 tai 12 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 tai 256 gigatavua. Laitteen sisällä odotetaan olevan 4300 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata jopa 30 watin pikalatauksella.

Vaikka OnePlus ei ole vielä vahvistanut uutuuspuhelimiensa julkaisuajankohtaa, niin huhuissa on mainittu 15. huhtikuuta. Lähiaikoina pitäisi siis kuulua lisätietoja, jos puhelimet todella julkaistaan parin viikon päästä.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus