SamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy S23 FE saa tehonsa Qualcommin viime vuoden Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiristä

Uutisoimme hiljattain raportista, jonka mukaan Samsung olisi tuomassa Galaxy S23 -puhelimesta Fan Edition -mallin myyntiin tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Viime vuonna Samsung ei julkistanut edullisempaan hintapisteeseen sijoittuvaa Galaxy S22 FE -puhelinta.

Nyt vuodot kertovat, että tämän vuoden Galaxy S23 FE saisi sisäänsä Qualcommin viimevuotisen Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Huhu on peräisin OreXDA nimiseltä Twitter-käyttäjältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuoden piiriin on päädytty, jotta puhelimen kustannuksia saadaan alaspäin ja täten hinta on myös käyttäjälle edullisempi. Samsung on myös edellisissä Fan Edition -puhelimissa käyttänyt hieman vanhempaa järjestelmäpiiriä.

Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin lisäksi Galaxy S23 FE -puhelimessa on oletettavasti 120 hertsin virkistystaajuuteen yltävä AMOLED-näyttö. Järjestelmäpiirin lisäksi Samsung on Fan Edition -malleissa säästänyt tyypillisesti puhelimien materiaaleissa ja kameroissa. Myös RAM-muistia voi olla vähemmän kuin Galaxy S21 -puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Galaxy S23 FE -puhelimen teknisistä tiedoista ei ole juurikaan vuotanut tietoja julkisuuteen. Esimerkiksi puhelimen ulkonäöstä ei ole tällä hetkellä tietoa. Vuodot tulevat varmasti kiihtymään lähempänä Galaxy S23 FE:n mahdollista julkaisua.

Lähde: Twitter

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung