MotorolaYleinen

Tunnettu vuotaja jakoi tarkkoja kuvia Motorola Edge 50 Ultrasta sekä videon Motorola Edge 50 Fusionista

Motorola Edge 50 Ultra / Kuva: Evan Blass

Motorola julkisti aikaisemmin tällä viikolla uuden Motorola Edge 50 Pro -älypuhelimen Intian markkinoille, mutta globaalista lanseerauksesta ei ole vielä tietoa. Lisäksi tämän rinnalle vuodot ovat kertoneet Motorolan julkistavan myös uudet Motorola Edge 50 Ultra- ja Edge 50 Fusion -puhelimet.

Molemmista puhelimista on jaettu jo aikaisemmin vuotokuvia eri lähteiden toimesta, mutta tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on pistänyt taas parastaan. X-palvelussa on julkaistu tarkkoja kuvia Edge 50 Ultrasta, jonka lisäksi Blass on jakanut lyhyen markkinointivideon Edge 50 Fusion -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edge 50 Ultran kuvat eivät enää juurikaan uutta paljasta. Kuvissa nähdään kaksi väriversiota, joista toinen on tummanvihreä vegaaninahkaisella pinnalla. Toinen on vaalea, jossa on jonkinlainen puukuviointi. Puhelimen takaosassa on kolme kamerasensoria, joista yksi on nähtävästi periskooppitoteutuksella.

Kameroiden rinnalla on myös mainintoja kameran ominaisuuksista, sillä tarjolla on nähtävästi 50 megapikselin pääkamera, jossa on 2.4 mikronin pikselikoko sekä optinen kuvanvakautus. Polttoväliksi kerrotaan 12-72 mm.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen etuosassa on kuvien mukaan kaartuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Motorola Edge 50 Ultran oikeassa kyljessä on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä mikrofonireikä. Yläreunaan on saatu kaiutinritilä, Dolby Atmos -logo sekä nähtävästi mikrofoni.

Motorola Edge 50 Ultra on ollut useaan kertaan vuotojen kohteena, ja lisätietoja esimerkiksi tekniikoista löytyy aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Motorola Edge 50 Fusion -puhelimesta vuodettu video paljastaa kolme väriversiota, jotka ovat punainen, vaaleansininen sekä harmaa. Video paljastaa laitteen tarjoavan kaksoiskameran, vegaaninahkaisen toteutuksen, nähtävästi vedenkestävyyden sekä kaartuvan näytön.

Edge 50 Fusionin tiedetään aikaisempien vuotojen mukaan olevan keksihintainen laite. Tekniset tiedot ovat vuotaneet jo aikaisemmin, ja niihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola