HuaweiYleinen

Huawei vahvisti: Taittuvanäyttöinen Huawei P50 Pocket ja huippuluokan Huawei P50 Pro julkaistaan Euroopassa 26. tammikuuta

Huawei P50 Pocket

Huawei on tänään vahvistanut julkaisevansa Euroopassa yhtiön tuoreimmat huippupuhelimet, jotka julkaistiin jo viime vuoden aikana Kiinassa. Kyseessä ovat taittuvanäyttöinen Huawei P50 Pocket -simpukkapuhelin sekä huippuluokan kameroihin keskittynyt Huawei P50 Pro.

Uudet puhelimet julkaistaan Euroopassa ainakin Saksan markkinoilla 26. tammikuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Tilaisuuden antimiksi on vahvistettu Huawei P50 Pro- ja Huawei P50 Pocket -puhelimet, joten niistä ei tarvitse enää spekuloida. Lisäksi samassa tilaisuudessa Saksassa Huawei esittelee Huawei Watch GT Runner -älykellon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P50 Pro

Toistaiseksi Huawei ei ole ilmoittanut aikeistaan julkaista puhelimia Suomen markkinoilla. Huawei ei tuonut Suomessa myyntiin yhtään uutta puhelinta viime vuoden aikana, jonka takia Huawei P50 Pro- ja Huawei P50 Pocket -puhelimien julkaisua täällä ei kannata suuremmin odotella. Huawein älypuhelimissa ei ole Yhdysvaltojen rajoituksien takia 5G-yhteyksiä tai Googlen palveluita, joten ne eivät ole kovinkaan kilpailukykyisiä Suomessa.

Aikaisempien huhujen mukaan Huawei ei tulisi uutuuspuhelimiensa hinnoittelulla ainakaan kilpailemaan. Euroopassa Huawei P50 Pro -puhelimen on odotettu maksavan 1199 euroa ja Huawei P50 Pocket maksaa raporttien mukaan vastaavasti 1622 euroa. Huawei P50 Prossa on panostettu vahvasti kuvausominaisuuksiin ja sen tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Lisäksi Huawei P50 Pocket on luotu kilpailijaksi Samsungin simpukkapuhelimille. Huawei P50 Pocket -puhelimeen voi tutustua tarkemmin tämän linkin takaa.


Lähde: Twitter (Huawei Mobile DE)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei