OnePlusYleinen

Huhu: Tänä vuonna ei ole luvassa OnePlus 9T Prota, mutta OnePlus 9T on tulossa

Huhujen mukaan OnePlus tulee luottamaan myös tänä vuonna tuttuun strategiaan, joka nähtiin myös viime vuonna. Vuonna 2020 OnePlus julkaisi OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimet keväällä ja loppuvuodesta nähtiin ainoastaan OnePlus 8T, mutta ei OnePlus 8T Prota. Myöskään tänä vuonna ei ole tietojen mukaan luvassa OnePlus 9T Prota.

Keväällä OnePlus esitteli jo OnePlus 9-, OnePlus 9R- ja OnePlus 9 Pro -puhelimet, mutta syksyllä saatetaan nähdä viime vuoden tapaisesti vain yksi uusi huippupuhelin, joka olisi OnePlus 9T. OnePlus 9T Prota ei nähtävästi olisi luvassa, ja markkinoilla oleva OnePlus 9 Pro jatkaisi kiinalaisyhtiön kärkimallina vuoden verran. OnePlus 9T -puhelimen odotetaan kuitenkin tuoreiden huhujen perusteella saavan huippuluokan toteutuksia, joita nähtiin keväällä vain OnePlus 9 Prossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9T saanee Samsungin huippuluokkaisen 120 hertsin LTPO E4 AMOLED -näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Tämä tarkoittaisi OnePlus 9T:n näytön pääsevän varsin samalle tasolle OnePlus 9 Pron kanssa, mutta toki tarkkuus jää selvästi jälkeen. Viime vuonna OnePlus 8T esiteltiin lokakuussa, joten myöskin OnePlus 9T:n julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan lokakuussa. Toki julkaisu saattaa olla myös aikaisemminkin, sillä myös keväällä OnePlus 9 -puhelimet esiteltiin muutaman viikon totuttua aikaisemmin.

On kuitenkin edelleen järkevää ottaa tiedot OnePlus 9T -puhelimista vastaan pienellä varauksella, sillä julkaisuun on vielä useita kuukausia aikaa. Lisäksi ennen julkaisua puhelimista tullaan varmasti kuulemaan ja näkemään vielä tarkempiakin vuotoja sekä tietoja. 10. kesäkuuta tullaan näkemään OnePlus Nord CE 5G -puhelin, mutta OnePlussan odotetaan kesän aikana julkaisevan myös OnePlus Nord N200 5G- ja Nord 2 -puhelimet.

Lähde: Twitter (TechDroider)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus