HuaweiYleinen

Vuotokuvat paljastavat Huawein tänään julkaistavaksi odotettavat Watch 3- ja Watch 3 Pro -älykellot

Huawei Watch 3 ja Watch 3 Pro

Huawei järjestää tänään 2. kesäkuuta julkaisutilaisuuden, jossa yhtiö esittelee visionsa HarmonyOS-käyttöjärjestelmästä sekä samalla julkaisee globaaleille markkinoille useita uusia laitteita. Globaalisti Huawein odotetaan esittelevän MateView-näyttöjä, FreeBuds 4 -kuulokkeet sekä uudet Watch 3 -sarjan älykellot. Juuri ennen julkaisua nettiin on vuodettu tarkkoja kuvia Watch 3- ja Watch 3 Pro -älykelloista.

Kuvien ohella myös joitakin yksityiskohtia kelloista on vuodettu. Huawei Watch 3 -kelloon on kerrottu tulevan 1,43 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 466 x 466 pikselin tarkkuus. Järjestelmäpiirinä toimii LTE-modeemilla varusteltu Hi6262, jonka tukena on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kellossa on kerrottu olevan myös Wi-Fi sekä GPS. Huawei Watch 3:n akunkesto on 450 milliampeeritunnin varassa ja painoa löytyy vain 54 grammaa. Käyttöjärjestelmänä pitäisi olla Huawein oma HarmonyOS.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 3

Muotoilultaan Huawei Watch 3 -perusmallin pitäisi olla hieman pyöristetympi, kun taasen Huawei Watch 3 Pro saa hieman kulmikkaamman toteutuksen. Lisäksi Watch 3 Pron erottaa perusversiosta numeroidulla kehyksellä, jota ei perusversiossa ole. Valitettavasti kovinkaan tarkasti kellojen eroavaisuuksia ei ole tiedossa, mutta viimeistään tänään kaikkien tietojen odotetaan vahvistuvan. Huawei Watch 3 -perusversiota odotetaan tarjolle neljässä versiossa, jotka ovat musta, harmaa, sininen ja hopea. Watch 3 Prota odotetaan vain nahkaisessa rannekkeessa.

Huawein julkaisutilaisuus alkaa tänään kello 15 Suomen aikaan. Kiinassa Huawein odotetaan esittelevän kellojen ohella myös MatePad-tabletteja sekä mahdollisesti Huawei P50 -sarjan puhelimet, tai ainakin antavan ensivilauksen niistä. Globaalisti uusia tabletteja tai puhelimia Huaweilta ei odoteta myyntiin, vaan Huawei keskittyy muihin laitekategorioihin Euroopassa.

Lähde: Twitter (Snoopy), Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei