XiaomiYleinen

Huhu: Uudet Xiaomi Mi 11T -sarjan puhelimet julkaistaan globaalisti 23. syyskuuta

Xiaomin on tiedetty kehittävän uusia Mi 11T -malliston älypuhelimia, jotka olisivat yhtiön loppuvuoden edullisemman hintapisteen huippupuhelimet. Xiaomi Mi 11T- ja Mi 11T Pro -puhelimista on kuultu jo aikaisemmin muutamia huhuja, mutta nyt tuorein vuoto kertoo tarkan julkaisupäivän.

Gizmochina.com-sivuston lähteiden mukaan Xiaomi olisi suunnitellut Mi 11T -puhelimien julkaisun tapahtuvan 23. syyskuuta, eli reilun kuukauden päästä. Viime vuonna Xiaomi esitteli Mi 10T -malliston puhelimet 30. syyskuuta, joten ajankohta olisi varsin luonnollinen. Päivämäärän kerrotaan olevan Mi 11T -puhelimien julkaisulle aika varma, mutta muutokset ovat aina mahdollisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa ainakin Xiaomi Mi 11T -perusmallista on kuultu joitakin yksityiskohtaisia tietoja, ja kyseessä on todennäköisesti sama laite, mikä julkaistaan Kiinassa nimellä Redmi K40 Ultra. Puhelimeen on odotettavissa 120 hertsin näyttöpaneeli, joka perustuu OLED-tekniikkaan. Puhelimessa tullaan näkemään myös 64 megapikselin kolmoiskamera sekä MediaTekin kehittämä järjestelmäpiiri. Xiaomi Mi 11T saanee tehonsa Dimensity 1200 -piiristä, joka nähtiin aikaisemmin esimerkiksi OnePlus Nord 2 -puhelimessa.

Valitettavasti Xiaomi Mi 11T Pro -puhelimesta ei ole vielä tarkempia tietoja, vaikka senkin julkaisua on lupa odottaa samaan aikaan. Vielä ennen julkaisua Mi 11T -sarjan puhelimista tullaan suurella todennäköisyydellä kuulemaan enemmän tietoja.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi