GoogleYleinen

Google Pixel 6 ja Pixel 6 Pro saavat 33 watin pikalatauksen, taittuvan Pixel-puhelimen raportoidaan viivästyneen

Pixel 6 -puhelimet

Google on kertonut itse jo joitakin yksityiskohtia tulevista Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -älypuhelimista sekä jakanut tarkkoja tuotekuvia. Aivan kaikkea puhelimista ei vielä ole tiedossa, mutta Google on luvannut paljastaa viimeisetkin yksityiskohdat syksyllä tapahtuvan julkaisun aikaan. Nyt tuoreimmat tiedot kertovat Pixel 6 -puhelimien latausnopeuksista sekä taittuvanäyttöisen Pixel-puhelimen viivästymisestä.

91mobiles.com-sivusto on nyt kertonut omiin lähteisiinsä viitaten, että Google tulee tarjoamaan uusissa Pixel 6 -sarjan puhelimissa 33 watin tehoisen pikalatauksen. Lataus ei ole siis yhtä nopea kuin monien kilpailijoiden puhelimissa, joissa on 50, 65 tai jopa 120 watin tehoisia latauksia. Google vahvisti itse jo aikaisemmin tällä viikolla, että uusien Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimien kanssa ei enää tulla toimittamaan laturia myyntipakkauksessa, joten 33 watin tehoinen laturi täytyy erikseen ostaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusissa Pixel 6 -sarjan puhelimissa on hyvin mielenkiintoinen ja erottuva muotoilu. Puhelimissa on myöskin Googlen ja Samsungin yhteistyössä kehittämä Google Tensor -järjestelmäpiiri. Google tulee myös panostamaan puhelimien kameroihin, sillä Pixel 6 Prossa on kolmoiskamera, kun Pixel 6 tarjoaa kaksoiskameran. Tarkemmin Googlen jo paljastamiin tietoihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Samainen sivusto kertoo myös uutta Googlen taittuvanäyttöisestä Pixel-puhelimesta. Tietojen mukaan taittuva Pixel-puhelin tulisi viivästymään alkuperäisestä aikataulusta. Toistaiseksi tarkempaa tietoa viivästyksen vaikutuksesta puhelimen julkaisuun ei ole, mutta Googlen odotetaan antavan mahdollisesti pienen vilauksen taittuvasta puhelimesta jo Pixel 6 -puhelimien julkaisun yhteydessä myöhemmin tänä vuonna.

Aikaisempien tietojen mukaan Passport-koodinimen on odotettu olevan taittuvanäyttöinen Pixel-puhelin, jonka julkaisua on odotettu jatkuvasti vielä tämän vuoden aikana. Nähtävästi puhelimessa olisi sama 5G-modeemi kuin Pixel 6 -puhelimissa, joka viittaisi vahvasti myös samaan Tensor-järjestelmäpiiriin. Nähtävästi myöskin puhelimeen on lupa odottaa Pixel 6 -puhelimen kameratoteutusta, jos tuoreet tiedot pitävät paikkansa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google