XiaomiYleinen

Huhu: Xiaomilta tulossa pian puhelin 120x zoomilla ja uudella 108 megapikselin kameralla

Xiaomi Mi Note 10 -puhelimen 108 MP kamera.

Xiaomi oli ensimmäinen älypuhelinvalmistaja, joka toi markkinoille 108 megapikselin kameran, mutta Xiaomi on myös koittamassa rikkoa ennätyksiä tuomalla tulevan puhelimensa mukana myös 120-kertaisen zoomauksen. Kyseessä on todennäköisesti digitaalinen zoomaus, joten Xiaomin on toteutettava todennäköisesti jonkinlainen periskooppikamera, jotta zoomauksessa olisi jotain järkeä.

Uusin huhu on peräisin Xiaomista hyvin perällä olevalta vuotajalta, jonka nimimerkki on Xiamishka. Tietojen mukaan Xiaomin puhelimen koodinimi olisi ”CAS”, j Xiaomi tulee hyödyntämään puhelimessa periskooppikameraa, jossa on 12x optinen zoomaus sekä 120x digitaalinen zoomaus. Pääkameran tarkkuudeksi kerrotaan 108 megapikseliä, mutta tällä kertaa Xiaomi ei käytä jo markkinoilla löytyvistä puhelimissa olevaa Samsungin sensoria, vaan laitteessa kerrotaan oleva CMOS-sensori, jonka koodinimi on HM2.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samaisen huhun mukaan puhelin kuuluisi Xiaomi Mi CC 10 -mallistoon, ja puhelimeen odotetaan Snapdragon 775G -järjestelmäpiiriä, NFC-tukea sekä 5G-yhteyksiä. Odotuksien mukaan julkaisun pitäisi tapahtua ainakin Kiinan markkinoilla heinäkuun aikana. Valitettavasti puhelimesta ei ole tarkempia tietoja toistaiseksi.

Xiaomi esitteli viime vuonna Mi CC 9 -malliston keskihintaiset älypuhelimet heinäkuussa ja 108 megapikselin kameralla varustellun Mi CC 9 Pro -version marraskuussa. Lisäksi Mi CC9 Pro saapui myyntiin globaaleilla markkinoilla Mi Note 10 -mallinimen alaisuudessa, joten nyt myös huhuttua Mi CC 10 -malliston kärkimallia voidaan odottaa myyntiin globaalisti jollain toisella nimellä.

Lähde: Xiaomishka.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi