InfinixYleinen

Infinix julkaisi mielenkiintoisen konseptipuhelimen – 160 watin pikalataus ja väriä vaihtava takaosa

Infinix on vihjaillut uudesta puhelimesta jo viikon verran, mutta nyt yhtiö on julkaissut puhelimen kokonaisuudessaan. Kyseessä on todellinen konseptipuhelin, joka ei ole koskaan tulossa virallisesti myyntiin. Puhelimen nimeksi on ilmoitettu Infinix Concept Phone 2021, ja siinä on muun muassa 160 watin pikalataus, väriä vaihtava takaosa sekä kehittynyt kolmoiskamera.

Puhelimen yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on 160 watin tehoinen pikalataus, jonka avulla 4000 milliampeeritunnin akun pitäisi latautua tyhjästä täyteen vain 10 minuutissa. Vastaavaa 160 watin pikalatausta ei ole aikaisemmin nähty missään muussa älypuhelimessa. Infinix Concept Phone 2021 tarjoaa myös 50 watin tehoisen langattoman latauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen laitteen avainominaisuuksista on väriä vaihtava takaosa. Infinix hyödyntää takaosassa elektrokromista ja elektroluminesoivia tekniikoita, joiden avulla ilmettä voidaan vaihtaa. Toteutuksen ansiosta takapinta voi vaihtaa väriä. Esimerkiksi saapuvan puhelun aikana se muuttuu hopeasta siniseksi, ja latauksen aikana keskialue täyttyy vihreällä ja vilkkuu.

Puhelimen muita mielenkiintoisia ominaisuuksia ovat 88-astetta kaartuva 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli sekä kehittynyt kolmoiskamera. Infinix Concept Phone 2021 tarjoaa 64 megapikselin tasoisen pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 8 megapikselin periskooppikameran, joka tarjoaa 5x optisen zoomauksen ja 60x digitaalisen zoomauksen. Mistään huippupuhelimesta ei kuitenkaan ole kysymys, sillä Infinix hyödyntää puhelimessa MediaTekin kehittämää Helio G95 -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Infinix Concept Phone 2021 ei tule koskaan myyntiin, mutta valmistajan mukaan nyt nähtyjä tekniikoita saatetaan integroida tulevaisuudessa yhtiön muihin tuotteisiin.

Infinix on lähettänyt konseptipuhelimensa monien tunnettujen tubettajien tarkasteltavaksi jo muutamia videoita puhelimesta voi katsoa alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Infinix