OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus Nord 2! Mallinnoskuvat paljastavat laitteen kokonaisuudessaan

OnePlus Nord 2 -puhelinta odotetaan julkaistavaksi heinäkuun aikana, ja aikaisemmin tänään suorituskykytestin tulokset paljastivat laitteen tärkeimmän teknisen tiedon. Nyt luotettavista CAD-mallinnoksiin perustuvista kuvista tunnettu Steve Hemmerstoffer on julkaissut tarkkoja kuvia myös OnePlus Nord 2 -puhelimesta.

Kuvien perusteella OnePlus Nord 2 tulee saamaan varsin samanlaisen muotoilun kuin keväällä julkaistu huippuluokan OnePlus 9. Etuosassa nähdään näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. OnePlus Nord 2:n takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä yksi LED-salamavalo. Takaosassa on myös OnePlussan logo. Kuvien perusteella OnePlus Nord 2 tulee tarjoamaan edeltäjästään tutun Alert Slider -kytkimen. Laitteen oikeassa kyljessä nähdään myös virtapainike, kun vasemmassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen alareunaan OnePlus on sijoittanut kaiuttimen, USB-C-liittimen sekä SIM-korttitelakan. Yläreuna on jätetty kokonaan tyhjäksi. Kuvista voidaan päätellä OnePlus Nord 2:n saavan muovisen kehyksen, mutta takaosassa on todennäköisesti lasi, kuten edeltäjämallissa. Puhelimen ulkopuolella ei näy myöskään sormenjälkilukijaa, joten se on todennäköisesti integroituna näyttöön. CAD-mallinnuksen perusteella OnePlus Nord 2:n mitat olisivat 160 x 73,8 x 8,1 millimetriä.

Aikaisemmin huhut ovat kertoneet OnePlus Nord 2 -puhelimen tarkat tekniset tiedot. Odotetussa puhelimessa on tietojen mukaan 6,43 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, joka perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä pitäisi olla myös 90 hertsin virkistystaajuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija. OnePlus on aina ollut vahvoilla muistiversioiden kanssa ja nyt OnePlus Nord 2:een odotetaan 8 + 128 gigatavun sekä 12 + 256 gigatavun versioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuten jo aikaisemmin on kerrottu, OnePlus Nord 2 saanee MediaTekin kehittämän Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin. Kyseessä olisi OnePlussan historian ensimmäinen puhelin ilman Qualcommin järjestelmäpiiriä. OnePlus Nord 2 -malliin on vuodon mukaan lupa odottaa myös 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 30 tai 65 watin tehoista pikalatausta.

Takaosan kameratoteutuksen pitäisi olla muotoilultaan varsin samanlainen OnePlus 9 Pron kanssa, mutta salama olisi hieman alempana. OnePlus Nord 2:n kamera tulee koostumaan 50 megapikselin tasoisesta Sony IMX766 -kamerasensorista, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa kerrotaan olevan 32 megapikselin tasoinen selfiekamera, mutta toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, onko etuosassa alkuperäisen Nordin tavoin kaksi kameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi OnePlus Nord 2:n tarkasta julkaisupäivästä ei vielä ole tietoa, mutta monesti huhuissa on mainittu heinäkuu.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus