SamsungYleinen

Samsung kertoi uutta älykelloille suunnatusta One UI Watch -käyttöliittymästä – uudet kellot julkaistaan myöhemmin tänä kesänä

Mobile World Congress (MWC) -messut ovat käynnistyneet tänään Barcelonassa ja eteläkorealainen Samsung on kertonut uusia tietoja älykelloille suunnatusta One UI Watch -käyttöliittymästä. Kyseessä on jatkoa Googlen vahvistukselle siitä, että Samsung alkaa hyödyntämään älykelloissaan Wear OS -käyttöjärjestelmää.

Uusi käyttöliittymä on suunniteltu tekemään Galaxy Watchin ja älypuhelinten välisestä käyttökokemuksesta entistä sujuvampi, ja se on kehitetty ja rakennettu läheisessä yhteistyössä Googlen kanssa. Päivitetty käyttöliittymä tarjoaa suorituskyvyn parannuksia, entistä saumattomamman käyttökokemuksen Watch-älykellon ja Android-älypuhelimien välillä, sekä pääsyn entistä suurempaan määrään sovelluksia Google Play -sovelluskaupan kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa käyttöliittymässä on myös kehittyneitä terveyden seurannan ominaisuuksia sekä Samsung tuo mukaan kehittyneet kellotaulut. Samsungin mukaan luvassa on kokonaan uusia Galaxy Watch -kokemus, jota kannattaa odottaa.

Samsung paljasti myös, että sen uusi Galaxy Watch -älykello tulee olemaan ensimmäinen laite, johon on asennettu valmiiksi uusi yhtenäinen One UI Watch -käyttöliittymä. Se esitellään virallisesti Samsungin Unpacked-tapahtumassa myöhemmin tänä kesänä. Samsungilta on odotettu elokuussa uusia Galaxy Watch 4 -älykelloja yhdessä taittuvanäyttöisten Galaxy Z -puhelimien kanssa.

Toistaiseksi Samsung ei kuitenkaan kertonut uutuustuotteiden tarkkaa julkaisupäivämäärää.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung