iQOOYleinen

iQOO 10 Pron muotoilu ja 200 watin pikalataus vahvistettiin – tulossa myös tuttu BMW-erikoisversio

iQOO 10 Pro

Kiinalainen älypuhelinbrändi iQOO vahvisti aikaisemmin tällä viikolla julkaisevansa uudet iQOO 10 -sarjan huippupuhelimet 19. heinäkuuta kotimarkkinoillaan. Puhelimista on paljastettu jo nyt muutamia yksityiskohtia, joiden lisäksi iQOO on julkaissut ensimmäiset kuvat tulevasta puhelimesta.

Julkaistulla videolla Weibo-palvelussa nähdään iQOO 10 Pron musta väriversio sekä vaalea BMW Legend Edition -erikoismalli. Molemmissa on kaksisävyinen viimeistely, sillä yläosassa on kiiltävä hiilikuitumainen toteutus ja alaosa on nähtävästi tekonahkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iQOO 10 Pro

iQOO 10 Prossa on metallinen kehys ja BMW-versiossa on BMW Motorsport:n väreihin tyylitelty viiva takaosassa. Kuvista voidaan nähdä hyvin puhelimen alaosassa olevan USB-C-liitin, kaiutinritilä sekä SIM-korttitelakka. Puhelimen etuosassa on kaartuva näyttöpaneeli, jossa on keskitetty etukamerareikä. Teksti takaosan kameroiden rinnalla vahvistaa puhelimessa olevan 40-kertainen zoomaus sekä V1+ -piiri.

Videolta saadaan vahvistus myös puhelimen lataukselle. iQOO 10 Pro tulee saamaan erittäin tehokkaan 200 watin langallisen latauksen, jota ei ole muissa puhelimissa aikaisemmin nähty. Lisäksi iQOO 10 -perusversiossa on videon mukaan 120 watin langallinen pikalataus. Perusversioon on odotettavissa Dimensity 9000+ -järjestelmäpiiri, mutta iQOO 10 Prossa on vahvistettu olevan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinalainen televiranomainen Tenaa on jo aikaisemmin paljastanut iQOO 10 Pron tärkeimpiä teknisiä tietoja. Puhelimessa on muun muassa 6,78 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa odotetaan olevan QHD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä ultraäänisormenjälkilukija.

iQOO 10 Prohon on odotettavissa myös kaksi 50 megapikselin kamerasensoria sekä yksi 14,6 megapikselin kamera. Odotettavasti 50 megapikselin kamerat ovat pää- ja ultralaajakulmakamerat ja 14,6 megapikselin kamera on telekamera 3x optisella zoomilla. Puhelimeen odotetaan myös 16 megapikselin tasoista etukameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodot ovat kertoneet puhelimessa olevan 4550 milliampeeritunnin akku, 200 watin tehoinen pikalataus sekä  myös 65 watin langaton pikalataus. Tehoista vastaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 16 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:iQOO