RealmeYleinen

Realme GT 2 Master Explorer Edition on ensimmäinen LPDDR5x-version RAM-muistilla varusteltu älypuhelin

Realme GT 2 Master Explorer Edition saa LPDDR5x-muistia.

Realme on vahvistanut julkaisevansa seuraavan lippulaivapuhelimensa 12. heinäkuuta. Puhelin on viime aikoina ollut niin vuotojen, kuin virallistenkin paljastusten kohteena. Muutama päivä sitten Realme julkaisi puhelimesta virallisia kuvia, joista paljastuu puhelimen ulkoasu edestä ja takaa.

Realme on vahvistanut, että Realme GT 2 Master Explorer Edition tulee saamaan sisäänsä uutta LPDDR5x-version RAM-muistia, jota ei olla toistaiseksi missään muussa älypuhelimessa nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Täysin uusi LPDDR5X-muisti kykenee 8.5 gigabitin tiedonsiirtoon sekunnissa, kun edeltäjänsä LPDDR5-muisti ylsi 6.4 gigabitin tiedonsiirtoon sekunnissa.

Uuden teknologian ansiosta LPDDR5x-RAM-muisti käyttää 20 prosenttia vähemmän virtaa, kuin vanhempi LPDDR5-RAM-muisti. LPDDR5x-RAM-muistit valmistetaan Samsungin toimesta 14 nanometrin viivanleveydellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Master Explorer Edition

Realmen vahvistamana Realme GT 2 Master Explorer Edition -älypuhelin toimitetaan Qualcommin Snapdragon 8+ Gen1 -järjestelmäpiirillä. Puhelimesta löytyy kiinalaisen Tenaan tietokannan mukaan 6.7 tuumainen AMOLED-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus on 2400 x 1080 pikseliä ja se tukee 120 hertsin virkistystaajuutta.

Kamerapuolelta puhelimesta löytyy huhujen mukaan 16 megapikselin etukamera. Takapuolelta puolestaan löytyy 50 megapikselin pää- ja ultralaajakulmakamerat, joiden rinnalla on 2 megapikselin syvyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Explorer Edition tulee tarjolle 6, 8 ja 12 gigatavun RAM-muisteilla ja tallennustilaa löytyy huhujen mukaan 128, 256 ja 512 gigatavua. Akun koko puhelimessa olisi 5000 milliampeerituntia.

Tenaan mukaan puhelimen mitat olisivat 161,3 x 74,3 x 8,2 millimetriä ja painoa on 199 grammaa. Väriversioiksi on lueteltu valkoinen, ruskea sekä vihreä.

Lähde: Gizmochina

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme