HMDNokiaYleinen

Jälleen uusi Nokia-puhelin paljastui viranomaistietokannasta

Kuva puhelimen takaosasta.

Eilen kerroimme Nokia TA-1139 -mallikoodillisen peruspuhelimen paljastuneen Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Tänään Yhdysvaltain telehallintoviraston FCC:n tietokannasta on paljastunut Nokia TA-1157 -mallikoodia kantava älypuhelin, kertoo NokiaMob.net -sivusto.

FCC:n julkaisemat tiedot vielä julkaisemattomasta puhelimesta eivät paljasta paljoa, mutta tiedostojen joukkoon on päätynyt tietoja, jotka kertovat TA-1157 -puhelimen olevan joko alemman- tai keskihintaluokan älypuhelin. Tietojen mukaan puhelin olisi tulossa kahdessa Dual-SIM-versiossa, joista toisesta löytyy 2 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Toisessa versiossa on taasen 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Laitteen tiedetään myös tukevan 4G LTE -yhteyksiä ja siinä on Bluetooth 4.2, NFC sekä 3000 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistuissa tiedostoissa on nähtävissä myös mallinnuskuva puhelimen takaosasta, josta nähdään laitteen antennien sijainnit. Puhelimen takaosassa on myös nähtävästi kaksoiskamera, salama sekä sormenjälkilukija. Toisesta julkaistusta kuvasta nähdään laitteen takaosassa Android One -logo.

Paljastunut TA-1157 -mallikoodia kantava Nokia-puhelin saatetaan julkaista helmikuun lopulla MWC-messuilla, missä HMD Globalilta odotetaan jopa 3-4 uutta Nokia-puhelinta. HMD Global on ilmoittanut järjestävänsä julkaisutilaisuuden 24. helmikuuta 2019.

Lähde: NokiaMob.net, FCC.io

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD