OnePlusYleinen

Jälleen yksi OnePlus Nord 2 räjähti ja aiheutti valtavaa vahinkoa! Onko tässä markkinoiden vaarallisin älypuhelin juuri nyt?

OnePlus Nord 2 -puhelin on ollut otsikoissa loistavan kokonaisuutensa ansiosta, mutta samalla puhelinta varjostaa useat räjähtämistapaukset. Erityisesti useat käyttäjät Intian markkinoilla ovat valitelleet puhelimen kuumenemisesta ja nyt on paljastunut jo järjestyksessään kolmas räjähtämistapaus, jota OnePlus ei ole vielä ehtinyt lakaisemaan maton alle.

Elokuussa ilmestyi ensimmäinen tapaus, jossa käyttäjä julkaisi kuvia räjähtäneestä OnePlus Nord 2 -puhelimesta. Myös syyskuussa Twitterissä toinen puhelimen omistaja julkaisi kuvia pahoin vaurioituneesta puhelimestaan. Viime viikolla myös kolmas räjähtänyt puhelin on todistetusti dokumentoitu Twitteriin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Intialainen Twitter-käyttäjä Suhit Sharma on jakanut Twitterissä kuvia, joissa on esillä selvästi räjähtänyt OnePlus Nord 2 -älypuhelin. Puhelimen akku on selvästi pullistunut ja hajoittanut laitteen takalasin. Samalla myös laitetta suojannut kuori on sulanut huomattavasti. Kuvat paljastavat puhelimen olleen taskussa räjähtämishetkellä ja myös käyttäjän jalkaan on tullut erittäin kookas palovamma.

OnePlus on kertonut SuomiMobiilille yhtiön olleen yhteydessä henkilöön ja keräävänsä parhaimmaan lisätietoja selvittääkseen tarkemmin tapausta.

”Otamme tällaiset tapaukset OnePlussalla aina vakavasti. Meidän tiimimme Intiassa on ollut henkilöön yhteydessä ja keräämme parhaillaan lisää tietoja selvittääksemme tarkemmin tätä tapausta”, kerrottiin OnePlussalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska tapauksia on tullut ilmi jo kolme muutaman kuukauden sisällä, niin kyseessä saattaa on suurempikin ongelma puhelimen kanssa. Kyseessä saattaa olla tällä hetkellä yksi markkinoiden vaarallisimmista älypuhelimista ja tuo mieleen vahvasti Samsungin vuoden 2016 katastrofin Galaxy Note 7 -puhelimien kanssa. Myös OnePlussan kohdalla kyseessä saattaa olla suunnittelu- tai valmistusvirhe tietyssä erässä, sillä toistaiseksi tapauksia on ilmestynyt pääosin vain Intiassa.

Aikaisempien räjähdystapauksien kanssa OnePlus on syyttänyt käyttäjää tai ulkoisia tekijöitä laitteen räjähdyksestä. Lisäksi yhtä käyttäjää OnePlus on pyrkinyt hiljentämään oikeusteitse. Käytännössä kiinalainen OnePlus on pyrkinyt lakaisemaan räjähdystapaukset kokonaan maton alle, sillä ne eivät ole hyväksi brändille. Nyt jos koskaan OnePlussan pitäisi vihdoin tutkia asia perin pohjin ja antaa jonkinlainen uskottava selitys, miksi OnePlus Nord 2 -puhelimet räjähtelevät.

Päivitetty 9.11.2021 kello 11.05: Lisätty OnePlussan antama kommentti asiasta.

Lähde: Twitter (Suhit Sharma)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Nää on näitä intian ihmeitä sittenkun vastavaa tapahtuu suomessa oisin huolissaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus