HonorYleinen

Honorilta tulossa uusi Honor X30 -puhelin – mahdollisesti ensimmäinen Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin saava laite

Honor X30i

Itsenäinen Honor on tulossa julkaisemaan ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa useita uusia älypuhelimia. Jo aikaisemmin kuultiin tietoja, että Honor 60 -sarjan puhelimet julkaistaisiin jo 1. joulukuuta, vaikka Honor 50 on tulossa globaalisti saataville vasta viikon päästä. Nyt huhutaan myös uudesta Honor X30 -puhelimesta, joka olisi hieman paremmin varusteltu kuin aikaisemmin julkaistut Honor X30i ja Honor X30 Max.

Uuteen Honor X30 -puhelimeen olisi tulossa Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka on suunnattu edullisiin 5G-puhelimiin. Honor X30 saattaisi olla jopa markkinoiden ensimmäinen uuteen järjestelmäpiiriin perustuva älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Snapdragon 695 on täysin uusi järjestelmäpiiri, joka on seuraaja Snapdragon 690 -järjestelmäpiirille. Tällä kertaa mukaan on tuotu mmWave 5G -tuki sekä päivitettyä suorituskykyä. Snapdragon 695 tarjoaa 15 prosenttia paremman suorituskyvyn ja 30 prosenttia paremman grafiikkasuorituskyvyn kuin edeltäjänsä. Qualcomm on siirtynyt käyttämään uusimpia Kryo 660 -ytimiä sekä Adreno 619 -grafiikkaprosessoria. Qualcomm hyödyntää kehittyneempää 6 nanometrin prosessia aikaisemman 8 nanometrin prosessin sijasta.

Muiden tietojen mukaan Honor X30 -puhelimessa tultaisiin näkemään myös 66 watin tehoinen pikalataus. Honor tulee luottamaan myös kolmoiskameraan, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Oikeastaan muita tietoja ei puhelimesta ole vielä vuotanut, mutta todennäköisesti lähiviikkoina tullaan kuulemaan enemmän.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor