IntexJollaSailfish OSYleinen

Jälleen yksi sekaannus – Intexiltä varastetut Sailfish OS -puhelimet myynnissä

13718706_1612399272403830_3536997727931273779_nKerroimme aiemmin tänään, kuinka intialainen Intex on vihdoin saanut ensimmäisen Sailfish OS -puhelimensa myyntiin, mutta uusimpien tietojen mukaan puhelin ei ole saapunut myyntiin virallisesti ainakaan vielä. Intian Ebayssa on listattuna tällä hetkellä kahden eri myyjän toimesta Intex Aqua Fish -puhelin, mutta virallisen ilmoituksen mukaan nämä myynti-ilmoitukset ovat joka väärennöksiä tai kyseessä on Intexiltä varastetut laitteet. Jolla kehottaa olla ostamatta kyseisiltä myyjiltä puhelimia.

On kuitenkin hyvin erikoista, että Intex Aqua Fish on ilmestynyt muun muassa hyvin arvostetun myyjän valikoimaan Intian Ebayssa. Jollan mukaan Intex tulee pian virallisesti esittelemään Intex Aqua Fish -puhelimen. Intex on varautunut myymään 18 800 Aqua Fish -puhelinta Intiassa, joka käy ilmi Zauban listauksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttökuva (29)Jollan kommentti Intexin puhelimen valheellisista myynti-ilmoituksista kuitenkin kuulostavat Jolla Tabletin kanssa käydyltä taistelulta. Jolla Tabletit päätyivät tuotantokumppanin toimesta myyntiin Taobao -verkkokauppaan. Tällöin Jolla sanoi myös, että kyseessä on ilmoitukset, jotka ovat valheellisia. Intexin puhelimen kanssa tarina kuulostaa vähintäänkin erikoiselta, että arvostettu myyjä olisi laittanut huijausilmoituksen Ebay -verkkokauppaan. Jollan kommentin mukaan kyseessä voi olla myös varastetut laitteet, joita on aloitettu myymään ilman valmistajan suostumusta.

Intex Aqua Fish ei ole vielä näkyvissä valmistajan verkkosivuilla. Tuotesivusto on kuitenkin helppo löytää muutaman mutkan kautta. Voit tarkastella puhelinta tarkemmin täältä. 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. typerää spekulointia. Vain Intex tietää asian todellisen tilan . Suomimobiili taas heittelee skeidaa seinille, kiusaus on liian suuri. poistatte varmaan tämänkin kommentin !

    1. Moi, en tiedä mikä tässä on sitä skeidaa, mutta toimme esille muitakin näkökantoja, kuin vain Jollan kommentin. Jollan kommentti osoittautui nopeasti virheelliseksi, koska Intex ilmoitti virallisesti, että puhelin on myynnissä Ebayssa. Voit käydä lukemassa aiheeseen liittyvän uudemman artikkelin täältä: http://suomimobiili.fi/intex-kumoaa-jollan-vaitteen-myynnissa-olevat-sailfish-os-puhelimet-ovat-aitoja/

      Harmi, että sinulle nimimerkin ”Jollajulle” alla olevalle henkilölle on jäänyt SuomiMobiilista käsitys seinille skeidaa heittelevänä sivustona. Ja kuten varmasti tiedät, niin ei kannata julkaista täällä sellaisia kommentteja, joista tiedät jo itsekin, että ne eivät ole asiallisia. Koitamme pitää SuomiMobiilin sivut siisteinä ja asiallisina niin, että muidenkin lukijoiden on miellyttävä lukea sivustoa ilman epäasiallisia kommentteja.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Intex