Jälleen yksi sekaannus – Intexiltä varastetut Sailfish OS -puhelimet myynnissä

4

13718706_1612399272403830_3536997727931273779_nKerroimme aiemmin tänään, kuinka intialainen Intex on vihdoin saanut ensimmäisen Sailfish OS -puhelimensa myyntiin, mutta uusimpien tietojen mukaan puhelin ei ole saapunut myyntiin virallisesti ainakaan vielä. Intian Ebayssa on listattuna tällä hetkellä kahden eri myyjän toimesta Intex Aqua Fish -puhelin, mutta virallisen ilmoituksen mukaan nämä myynti-ilmoitukset ovat joka väärennöksiä tai kyseessä on Intexiltä varastetut laitteet. Jolla kehottaa olla ostamatta kyseisiltä myyjiltä puhelimia.

On kuitenkin hyvin erikoista, että Intex Aqua Fish on ilmestynyt muun muassa hyvin arvostetun myyjän valikoimaan Intian Ebayssa. Jollan mukaan Intex tulee pian virallisesti esittelemään Intex Aqua Fish -puhelimen. Intex on varautunut myymään 18 800 Aqua Fish -puhelinta Intiassa, joka käy ilmi Zauban listauksesta.

Näyttökuva (29)Jollan kommentti Intexin puhelimen valheellisista myynti-ilmoituksista kuitenkin kuulostavat Jolla Tabletin kanssa käydyltä taistelulta. Jolla Tabletit päätyivät tuotantokumppanin toimesta myyntiin Taobao -verkkokauppaan. Tällöin Jolla sanoi myös, että kyseessä on ilmoitukset, jotka ovat valheellisia. Intexin puhelimen kanssa tarina kuulostaa vähintäänkin erikoiselta, että arvostettu myyjä olisi laittanut huijausilmoituksen Ebay -verkkokauppaan. Jollan kommentin mukaan kyseessä voi olla myös varastetut laitteet, joita on aloitettu myymään ilman valmistajan suostumusta.

Intex Aqua Fish ei ole vielä näkyvissä valmistajan verkkosivuilla. Tuotesivusto on kuitenkin helppo löytää muutaman mutkan kautta. Voit tarkastella puhelinta tarkemmin täältä. 

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: