HMDNokiaYleinen

Jälleenmyyjä paljasti: Ensimmäinen HMD-peruspuhelin ilman Nokiaa on pian todellisuutta

HMD 110 -peruspuhelin jälleenmyyjän paljastamassa kuvassa.

HMD on julkistanut jo monia omia HMD-brändiä kantavia älypuhelimia sekä myös tabletin. Aikaisemmin suomalaisvalmistaja on esitellyt vain Nokia-laitteita, mutta Nokia on nähty enää vain uusissa peruspuhelimissa. Muutos saattaa kuitenkin olla edessä, sillä HMD on pian julkistamassa ensimmäisen omaa brändiä kantavan peruspuhelimen.

Aikaisemmin nettiin vuodettiin kuvia tuntemattomasta HMD-peruspuhelimesta, ja tuossa vaiheessa ei vielä ollut paljoakaan tietoja laitteesta. Kyseessä saattoi olla HMD:n julkaisematon prototyyppi, jota ei edes koskaan ollut tarkoitus julkaista. Nyt kuitenkin sama laite on nähty jälleenmyyjän julkaisemassa Instagram-postauksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen mallinimeksi kerrotaan HMD 110, joka voisi viitata kyseessä olevan seuraaja Nokia 110 -puhelimelle. Kuvassa nähdään puhelimen etu- ja takaosa, ja kyseessä on melko perinteikäs peruspuhelin. Takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on yksi kamera sekä salamavalo. Takaosassa on myös HMD-logo. Etuosassa on pieni näyttö ja suuret näppäimet.

HMD 110 -puhelimesta ei toistaiseksi tiedetä oikeastaan mitään muuta. Myyntiin se on tulossa pian Intiassa, mutta HMD ei ole sitä vielä itse virallisesti esitellyt. Todennäköisesti puhelin listataan HMD:n sivuille lähiaikoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD on esitellyt viime aikoina useita uutuuslaitteita. Hiljattain nähtiin ensimmäiset HMD Pulse -älypuhelimet, jonka lisäksi yhtiö nimesi Nokia XR21 -puhelimen HMD XR21 -puhelimeksi ja vastaavasti Nokia T21 -tabletin HMD T21 -tabletiksi.

Peruspuhelimien osalta HMD-päivitti vanhemmat Nokia 230, Nokia 6310 ja Nokia 5310 -puhelimet uusiksi vuoden 2024 versioiksi. Lisäksi uusina puhelimina nähtiin Nokia 235 4G, Nokia 225 4G sekä Nokia 215 4G, mutta myös Nokia 220 4G. Myös legendaarisesta Nokia 3210 -puhelimesta nähtiin uusittu versio.

Lähde: Instagram

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD