HMD globalNokiaYleinen

Jälleenmyyjien listaukset paljastivat Nokia G21- ja Nokia G11 -puhelimien teknisiä tietoja

Nokia G21

HMD Globalilta on odotettu uusia Nokia-älypuhelimia lähiaikoina myös globaaleille markkinoille, sillä tammikuun alussa yhtiö esitteli Yhdysvalloissa jopa viisi Nokia-laitetta. Nyt nettiin on vuotanut muutamia yksityiskohtia toistaiseksi julkaisemattomista Nokia G21- ja Nokia G11 -älypuhelimista jälleenmyyjien toimesta.

Yksi jälleenmyyjistä on listannut Nokia G11 -puhelimen sivuillaan, mutta ei ole paljastanut mitään kovin tarkkoja teknisiä tietoja. Nokia G11 on nähtävästi tulossa kahdessa väriversiossa, jotka ovat Ice sekä Charcoal. Puhelimesta on ainakin yksi muistiversio, jossa on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia G11

Toinen vuoto tulee venäläiseltä jälleenmyyjältä, joka on listannut sivuillaan Nokia G21 -älypuhelimen sekä sen tarkkoja teknisiä tietoja. Puhelimen mallinumero on listauksessa mainittu olevan TA-1418, joka on aikaisemminkin paljastunut Yhdysvaltojen televiranomaisen FCC:n tietokonnassa yhdessä TA-1401, TA-1404, TA-1405, TA-1412 ja TA-1415-mallikoodien kanssa.

Listauksen mukaan Nokia G21 on tulossa tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat Blue sekä Dusk. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 164,6 x 75,6 x 8,5 millimetriä ja painoksi 190 grammaa. Puhelimessa on 6,5 tuuman kokoinen HD+ -näyttöpaneeli (1600 x 720), jossa on 20:9-kuvasuhde. Nokia G21 tulee tarjoilemaan 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi tuettuna on muistikortti aina 512 gigatavuun asti.

Nokia G21

Nokia G21 -puhelimeen on tulossa myös 5050 milliampeeritunnin akku sekä USB-C-liitin. Puhelimen mukana odotetaan toimitettavan 10 watin pikalaturin, mutta laitteessa mainitaan olevan myös pikalataus. Tehoista vastannee Unisocin järjestelmäpiiri, joka tarjoaa kahdeksan ydintä, joista tehokkain on 1,6 GHz:n kellotaajuudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on listauksen mukaan kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä on Android 11, eikä tuorein Android 12.

HMD Global ei ole toistaiseksi vahvistanut uusien puhelimien julkaisua, mutta MWC-messut helmikuun lopulla voivat olla looginen ajankohta uusille laitteille.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global