OPPOYleinen

Oppo Find X5 Pro esillä live-vuotokuvissa – Hasselblad-kamerat eivät jää vain OnePlussan yksinoikeudeksi

Oppo Find X5 ProKiinalaisen Oppon on odotettu tuovan globaalisti myyntiin maaliskuussa uuden Oppo Find X5 Pro -huippupuhelimen. Kiinassa julkaisu tapahtuu todennäköisesti aikaisemmin, sillä nyt puhelimen prototyypin live-vuotokuvat ovat päätyneet nettiin. Vuoto paljastaa myös muutamia laitteen avainominaisuuksia.

Vuotokuvat ovat peräisin Kiinasta ja niissä on esillä Oppo Find X5 Pron etu- ja takaosat. Kuvat eivät valitettavasti paljasta puhelinta kokonaisuudessaan, mutta niistä voidaan nähdä muutamia tärkeitä yksityiskohtia. Puhelimen mallikoodi on CPH2305 ja kyseessä on laitteen globaaleille markkinoille suunnattu variantti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Find X5 Pron etuosassa on esillä reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on aikaisempien raporttien perusteella reikä vasemmassa yläkulmassa. Laitteen takaosassa on neliömäinen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria. Kameroiden välissä on myös teksti ”powered by MariSilicon”. Mielenkiintoisin yksityiskohta on laitteen oikeassa alareunassa oleva Oppo-logo, jonka kaverina on myös Hasselblad-brändi.

Aikaisemmin Hasselblad-yhteistyö on ollut vain OnePlussan yksinoikeus, mutta brändien yhdistyessä nähtävästi myös Oppo tulee ottamaan Hasselblad-brändin käyttöönsä. Hasselblad-kamerat nähtiin myös uudessa OnePlus 10 Pro -puhelimessa, ja Oppo Find X5 Pro on pitkälti identtinen laite.

Vuotojen mukaan Oppo tulee käyttämään Find X5 Pro -puhelimessa AMOLED LTPO 2.0 -näyttöpaneelia, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen on odotettu 32 megapikselin etukameraa sekä takaosaan kolmoiskameraa. Pääkamerana toiminee 50 megapikselin Sony IMX766 -sensori, jonka kaverina on 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 13 megapikselin telekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista Find X5 Prossa tulee vastaamaan Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia on ainakin 12 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa 256 gigatavua. Puhelimen pitäisi tukea 80 watin pikalatausta, 50 watin langatonta latausta sekä käyttöjärjestelmänä odotetaan olevan Android 12.

Lähde Coolapk.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO