HMDNokiaYleinen

Uusi kuvavuoto paljastaa Nokia G50 -puhelimen – tältä se näyttää tarkoissa tuotekuvissa

Saksalainen Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä uusia kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Nokia G50 -älypuhelimesta. Kyseessä pitäisi olla HMD Globalin edullisin 5G-älypuhelin. Mitään kovin uutta kuvat eivät vahvista, sillä Nokia G50 on nähty jo vahingossa Nokia Mobilen virallisella Instagram-tilillä jo aikaisemmin. Kuvista voidaan tarkastella puhelinta aikaisempaa tarkemmin.

Nokia G50 on esillä uusissa kuvissa kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen sekä vaalea Midnight Sun. Kuvat paljastavat Nokia G50:n muotoilun olevan samanlainen kuin monissa nykyisissä Nokia-puhelimissa. Laitteen takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen takaosaa koristaa lisäksi Nokia-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global on varustellut puhelimen pisaraloven omaavalla näytöllä ja etuosassa on myös Nokia-logo. Laitteen vasemmassa kyljessä nähdään Google Assistant -painike sekä SIM-korttiluukku. Oikeassa kyljessä on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija.

Aikaisemmin paljastuneiden tietojen mukaan Nokia G50 -puhelimessa olisi kookas 4850 milliampeeritunnin akku. Akkua tullaan tietojen mukaan lataamaan 10 watin tehoisella latauksella. Nokia G50 -puhelimen tiedetään saavan 6,38 tuuman näytön, Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä Bluetooth 5.1 -yhteyden. Puhelimeen tiedetään olevan tulossa myös 48 megapikselin tasoinen kolmoiskamera sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjien listaukset ovat paljastaneet Nokia G50 -mallin 4 + 64 gigatavun version maksavan noin 239 euroa ja 4 + 128 gigatavun version vastaavasti 299 euroa. Winfuture.de-sivuston tietojen mukaan hinta saattaa olla Saksassa 230 euroa, mutta tarkkaa julkaisuajankohtaa ei vielä ole tiedossa.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Että ihan 10w laturi…hurjaa.

  2. Nokia 5.4 seuraaja näyttäisi olevan? Samat speksit kuin siinä paitsi parempi SD480 piiri. Mutta paitsi piirin osalta (joka on sama) häviää uudelle juuri ilmestyneelle Nokia X10 mennen tullen. Yhdellä operaattorilla jo laskettu hinta eli 249€ eli G50 on saman hintainen ja joka tavalla huonompi vaihtoehto kuin X10 jonka ostaminen alkaa tuntua järkevältä vaihtoehdolta. Täytyy miettiä. En vain tiedä onko siitä X10 pyörittämään oikeasti vielä Android12, 13, 14 – mitä arvelette? Eli SD480, 4/64gb muisti – mahtaako olla tulevaisuuden varmat speksit?

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD