HMDNokiaYleinen

Jättivuoto paljastaa kolmen julkaisemattoman Nokia-puhelimen kuvat – julkaisusta ei vielä mitään tietoa

Kaksi tulevaa Nokia-puhelinta.

Suomalainen HMD Global julkisti vasta IFA-messuilla viime viikolla kolme uutta Nokia-älypuhelinta, jotka olivat Nokia X30 5G, Nokia G60 5G sekä Nokia C31. Nähtävästi HMD Globalilta on lupa odottaa jälleen ainakin kolmea uutta Nokia-puhelinta, joiden kuvat ovat nyt vuotaneet Nokiamob.net-sivuston toimesta.

Vuotokuvissa nähdään kolme toistaiseksi julkaisematonta Nokia-älypuhelinta, joiden kerrotaan olevan suunnatun mahdollisesti vain Yhdysvaltojen markkinoille. Aikaisemmin tänä vuonna HMD Global esitteli Yhdysvalloissa Nokia C100, Nokia C200, Nokia G100 ja Nokia G400 5G -puhelimet, joten yhtiö on päättänyt panostaa vahvisti Yhdysvaltoihin. HMD Global on myös onnistunut Yhdysvalloissa nappaamaan markkinaosuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevien puhelimien kuvat ovat jo nyt vuotaneet hyvissä ajoin ennen julkaisua. Puhelimien tarkkoja teknisiä tietoja tai mallinimiä ei ole tiedossa, mutta mallikoodit ovat N154DL, N155DL sekä N156DL. Vastaavia mallinumeroja HMD Global on käyttänyt aikaisemmin Yhdysvalloissa myytävissä puhelimissa, kun globaalisti on totuttu näkemään TA-XXXX-mallinumeroisia puhelimia.

Nokia N154DL

Nokia N154DL muistuttaa vahvasti hiljattain julkaistua Nokia G60 5G -puhelinta ja kyseessä voisikin olla puhelimen Yhdysvaltoihin suunnattu versio. Laitteen takaosassa nähdään kolmoiskamera ja LED-salamavalo. Etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli. Käyttöjärjestelmänä on selvästi Android 12, joka käy ilmi uudesta kellotyylistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia N155DL

Nokia N155DL on selvästi edullisempi puhelin, mutta muotoilussa luotetaan edelleen laatikkomaiseen kamera-alueeseen. Kameroita on kolme, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttö. Kuvat paljastavat puhelimen oikeassa reunassa olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, ja sormenjälkilukija on virtapainikkeen yhteydessä. Puhelimessa on myös USB-C-liitin sekä perinteikäs 3,5 mm kuulokeliitin.

Nokia N156DL

Nokia N156DL -malli on todennäköisesti hyvin edullinen puhelin. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on vain yksi kamerasensori ja LED-salamavalo. Takaosassa nähdään Nokia-logo sekä kaiutinreikä. Etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli ja näytön alapuolella on esillä Nokia-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin HMD Global voisi julkaista vuotaneet puhelimet. Todennäköisesti niitä joudutaan vielä odottamaan, sillä puhelimet eivät ole saaneet vielä mitään sertifikaatteja. Puhelimia voidaan nähdä lisää Yhdysvaltojen markkinoilla vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD