AndroidGoogleMicrosoftOnePlusSuomiMobiiliTeknologiaYleinen

Joululahjaksi erinomaisia lisälaitteita? – näitä SuomiMobiili suosittelee (OSA4)

lisalaitteet.OSA4

Olemme julkaisseet jo artikkelit suosittelemistamme puhelimista, tableteista sekä älykelloista. Tänään vuorossa on suosittelemiamme lisälaitteita erilaisille laitteille. Artikkelissa tuomme esille muutamia erilaisia lisälaitteita, jotka voisivat löytää jopa lukijoidemme pukinkonttiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoft Universal Foldable Keyboard

mk_UFK_blk_otherviews01

Microsoft on Suomessakin myyntiin tuonut uuden pieneen tilaan taitettavan näppäimistön. Uusi näppäimistö sopii yhteen Windows, Android, iOS laitteiden kanssa, joten tämän näppäimistön voi yhdistää miltei kaikkiin laitteisiin.

Microsoftin näppäimistö ei ole mistään halvimmasta päästä, koska näppäimistön hinta on monissa liikkeissä hieman alle 100 euroa.

Microsoft Universal Foldable Keyboard, Verkkokauppa.comissa (94,90 €)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Icons

oneplus-icons

Kiinalainen OnePlus on hiljattain tuonut verkkosivuillansa myyntiin todella laadukkaat nappikuulokkeet. Kuulokkeet ovat ulkoisesti mielenkiintoisen oloiset. Muotoilussa yhtiö on hakenut inspiraatiota uruista. Kuulokkeet ovat myös valmistettu laadukkaasta alumiinista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Icons, yhtiön omassa verkkokaupassa (44,99 €)

Matkalaturit: OnePlus Power Bank & Microsoft DC-32/-33/-34

Matkalaturit ovat nykypäivänä hyvin tarpeellisia, sillä juurikaan millään nykyaikaisella puhelimella ei päästä normaalissa käytössä yli 2 päivän käyttöaikoihin. Puhelimesta voi loppua akku jopa hieman odottamatta, jolloin mukana kannattaa pitää pienikokoista matkalaturia, jolla puhelimeen saa tarvittavaa lisäpuhtia ilman, että pitäisi olla riippuvainen pistorasiasta.

Matkalatureita löytyy markkinoilta monenlaisia ja suunnilleen kaikilta puhelinvalmistajilta omat mallistonsa. Tuomme tässä artikkelissa esille vain kahden valmistajan matkalatureita. Täytyy kuitenkin muistaa, että koska latureita on joka lähtöön, niin ei kannata aina tyytyä vain halvimpaan. Esimerkiksi jos löydät jostain Kiinasta muutamalla eurolla suurehkon matkalaturin, en lähtisi suosittelemaan sen ostoa. Usein tällaisissa latureissa on riskinsä, laturi voi jopa hajottaa ladattavan laitteen tai sytyttää tulipalon. Tämän takia lähden suosittelemaan vain tunnettujen valmistajien latureita.

OnePlus myy omillaan verkkosivuillansa kilpailukykyiseenhintaan laadukkaita matkalatureita. Näissä latureissa on oman kokemuksen mukaan hinta ja laatu kerrankin kohdallaan. Toiset laturit joita lähden suosittelemaan on suhteellisen uudet Microsoftin DC-32, -33, -34 nimiset matkalaturit.

OnePlus Power Bank, yhtiön omassa verkkokaupassa (14,39 €)

Microsoft matkalaturit, Verkkokauppa.comissa (Alk. 34,90 €)

Chromecast

what-is-chromecast

Chromecast on televisioon yhdistettävä suoratoistolaite, jonka avulla voi käyttää puhelinta ja televisiota TV-ohjelmien, elokuvien sekä musiikin suoratoistamiseen. Laite on siis mielenkiintoinen tapa suora toistaa erilaisia ohjelmia suuremmalla näytöllä.

Chromecast, Verkkokauppa.comissa (39,00 €), Gigantissa (39 €)


Tässä oli muutama lisälaite, joita suosittelemme katselemaan ostomielessä joulun alla. Tämä olikin jo viimeisin osa meidän artikkelisarjaa, jossa suosittelemme erilaista tekniikka, joita voi monien pukinkontista löytyä näin joulun aikoihin. Jos lukiessa tuli jokin lisälaite vielä mieleen, niin kannattaa laittaa oma lisälaite ehdotuksesi alla olevaan kommenttiosioon kaikkien lukijoiden nähtäväksi.

LUE MYÖS:

Joululahjaksi uusi puhelin? – näitä SuomiMobiili suosittelee (OSA1)

Joululahjaksi älykello? – näitä SuomiMobiili suosittelee (OSA2)

Joululahjaksi uusi tabletti? – näitä SuomiMobiili suosittelee (OSA3)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

6 Kommenttia

 1. Toimiiko Microsoft Universal Foldable Keyboard Display Dockin kanssa? Laitetaanko se suoraan johdolla kiinni, onko Display Dockissa Bluetooth valmiiksi, vai pitääkö ostaa joku Bluetooth USB -mokkula?

  1. Näppäimistö yhdistetään puhelimeen Bluetoothin avulla, jolloin sitä ei tarvitse yhdistää Display Dockiin. Joten mitään johtoja tai mokkuloita ei tarvita. Näin ainakin oletan sen tapahtuvan, eikä Microsoftin sivut ainakaan listaa Display Dockissa olevan Bluetooth-tukea.

   1. Entäs jos liitetään Lumia 950 kännyyn iso näyttö Display Dockin kanssa Continuum -toiminnon käyttämistä varten, niin toimiiko edelleen niin että näppis Bluetoothin avulla kännyyn? Siihen Display Dockiin saa ainakin johdolliset näppikset, näytöt ja hiiret kiinni.

    1. Hei, en osaa vielä tarkemmin sanoa, mutta huomenna saan käsiini uuden Lumia 950 XL:n ja kyseisen Display Dockin, niin raportoin tuoreeltaan miten laite toimii. Teen laitteesta vaikka pienen artikkelin tai/ja kommentoin myös tänne parempia vastauksia.

     1. Loistavaa!

     2. Hei, koitan saada Continuum -toiminnosta jonkinlaisen artikkelin tehtyä viikonlopun aikana. 🙂

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android