HonorYleinen

Julkaisematon Honor X10 esillä uusissa livevuotokuvissa kolmessa väriversiossa

Honor on vahvistanut julkaisevan kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Honor X10 -5G-älypuhelimen 20. toukokuuta, ja myös vahvistanut muutamia teknisiä tietoja. Puhelimesta tiedetään jo ennen julkaisua todella paljon, mutta nyt vain neljä päivää ennen julkaisua Weibossa on julkaistu livekuvia Honor X10 -puhelimesta.

Kuvissa Honor X10 on esillä kolmessa värissä, jotka ovat sininen, oranssi sekä musta. Kuvat paljastavat myös takaosan mielenkiintoisen toteutuksen sekä laatikkomaisen kamera-alueen, jossa on kolme kamerasensoria ja LED-salamavalo. Lisäksi kuvat vahvistavat pääkamerasta löytyvän Huawein huippupuhelimista tuttu RYYB-tekniikka ja Honor tulee kutsumaan kameraan ”Super Night Vision” -nimellä, joka viittaisi siis selvästi aikaisempaa parempaan hämäräkuvaukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X10 on paljastunut jo aikaisemmin Tenaan tietokannasta, joten laitteesta tiedetään jo lähes kaikki tekniset tiedot. Puhelimessa on 6,63 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneelin (2400 x 1080), joka perustuu LCD-tekniikkaan. Takaosan kamera rakentuu 40 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Akunkeston kerrotaan olevan 4300 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan 22,5 watin pikalatauksella.

Tietojen perusteella Honor X10 -puhelimessa olisi myös Bluetooth 5.1 -yhteys, 6 gigatavua RAM-muistia, 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä tuki nano-muistikortille aina 256 gigatavuun asti. Tehoista vastaa Kirin 820 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. Honor X10 -puhelimeen odotetaan myös Android 10 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää Magic UI 3.1.1 -käyttöliittymä.

Honor tulee julkaisemaan puhelimen Kiinassa siis 20. toukokuuta, mutta toistaiseksi globaalista julkaisusta ei ole mitään tietoa.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor