HMDNokiaYleinen

Julkaisematon Nokia TA-1178 sai FCC:n sertifikaatin

Puhelimen mitat.

Yhdysvaltojen telehallintovirasto FCC on listannut tietokantaansa HMD Globalin kehittämän tuntemattoman Nokia-älypuhelimen. FCC:n tietojen mukaan kyseessä on TA-1178 ja tiedostot paljastavat myös hieman uusia tietoja puhelimesta.

Tietojen perusteella tulevan Nokia-puhelimen leveys on 75 millimetriä ja korkeutta löytyy 160 millimetriä, joka viittaisi kyseessä olevan suurella näytöllä varusteltu älypuhelin. Tiedostot vahvistavat puhelimen saavan myös luonnollisesti tuen Bluetooth-, Wi-Fi-, LTE- ja NFC -yhteyksille. Todennäköisesti kyseessä on keskihintaluokan älypuhelin ja se tukee GSM-, LTE- ja WCDMA -verkkoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia TA-1178 ei ole ainoa uusi malli, joka on läpäissyt FCC:n sertifikaatin, sillä dokumentit vahvistat myös TA-1196 -laitteen, mutta tämän sertifiointitietoja ei ole vielä julkaistu. Todennäköisesti TA-1196 on yksi versio nyt paljastuneesta TA-1178 -puhelimesta.

Valitettavasti tietokanta ei ole paljastanut puhelimesta paljoa, mutta kyseessä saattaa hyvin olla tuleva Nokia Daredevil -puhelin, joka on nähty lukuisissa vuotokuvissa aikaisemmin. Puhelimeen voi tutustua lisää muun muassa aikaisemmin julkaistun artikkelin kautta.

Lähde: Nokiamob.net, FCC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD