SamsungYleinen

Kuvavuodossa Samsung Galaxy Note10 tyylikkäässä punertavassa väriversiossa

Samsung tulee esittelemään jo ensi viikolla uudet Galaxy Note10 -malliston älypuhelimet, joita odotetaan ainakin kaksi. Uutuuspuhelimet tulevat olemaan nimiltään Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+, mutta ainakin plus-versiosta on lupa odottaa erillistä 5G-versiota.

Aikaisemmin Galaxy Note10 -puhelimet on nähty kuvavuodoissa kolmessa värissä, jotka ovat tuoreimman vuodon mukaan Aura Glow, Aura White sekä Aura Black. Nyt WinFuture.de -sivusto on saanut käsiinsä viralliselta vaikuttavia tuotekuvia uudesta väriversiosta, joka on väritykseltään punertava. Valitettavasti väriversion virallisesta nimeämisestä ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta kuvien perusteella kyseessä näyttää olevan varsin tasaisen vaaleanpunainen versio ilman erikoisia liukuvärjäyksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotuksien mukaisesti Samsung saattaa tulla julkaisemaan nyt nähtyjen neljän väriversion rinnalla myöskin sinisen ja vihreän väriversion. Huhuja Galaxy Note10 -puhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmista artikkeleistamme.

Samsung Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+ esitellään virallisesti 7. elokuuta 2019 New Yorkissa järjestettävässä tilaisuudessa. Odotuksien mukaan puhelimien myynti alkaa Euroopassa kuitenkin vasta 23. elokuuta. Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa tuleeko nyt vuotokuvissa paljastunut punainen versio saataville heti julkaisun jälkeen, vai aikooko Samsung julkaista sen vasta myöhemmin.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung