YleinenZTE

Julkaisematon Nubia RedMagic 6S Pro -pelipuhelin esillä jo kattavalla videolla – julkaisu luvassa vasta huomenna

ZTE:n tytärbrändi Nubia tulee julkaisemaan uuden Nubia RedMagic 6S Pro -älypuhelimen huomenna Kiinassa, mutta nähtävästi myös globaali julkaisu on luvassa samalla. RedMagic 6S Pro on nähty jo Kiinan televiranomaisen tietokannassa, mutta nyt myöskin YouTube-kanava Zollotech on julkaissut jo kattavan videonsa vielä ennen julkaisua.

Yli 16 minuutin mittaisella videolla avataan puhelimen myyntipakkaus ja käydään läpi puhelimen ominaisuudet kattavasti. RedMagic 6S Pro tulee olemaan todennäköisesti vain pieni päivitys edeltäjäänsä ja yksi suurimmista päivityksistä on Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri. Lisäksi puhelimessa on tiedetty olevan 6,8 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 165 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia RedMagic 6S Pro -puhelimessa on 8, 12 tai 16 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128, 256 tai 512 gigatavua. Puhelimeen on odotettavissa myöskin 4500 milliampeeritunnin kokoinen akku, jota voidaan ladata jopa 120 watin tehoisella pikalatauksella. Uuden pelipuhelimen takaosassa on 64 megapikselin kamerasensori ja etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Etukäteen julkaistun videon voi katsoa alapuolelta. RedMagc 6S Pro julkaistaan virallisesti huomenna 6. syyskuuta.

Lähde: YouTube (Zollotech)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen