XiaomiYleinen

Xiaomilta vahvistus: Pian julkaistava Xiaomi 11T Pro tukee erittäin tehokasta 120 watin pikalatausta

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi tulee järjestämään globaalin lanseeraustilaisuuden 15. syyskuuta, jossa on odotettu uusia Xiaomi 11T -sarjan huippupuhelimia, uutta Xiaomi 11 Lite 5G -puhelinta sekä Xiaomi Pad 5 -tablettia. Tänään Xiaomi on virallisesti vahvistanut yhden Xiaomi 11T Pro -puhelimen tulevista avainominaisuuksista.

Twitterissä on julkaistu video, joka vahvistaa Xiaomi 11T Pron tukevan erittäin tehokasta 120 watin langallista latausta, jota ei ole vielä aikaisemmin nähty yhdessäkään yhtiön puhelimessa globaaleilla markkinoilla Tehokkaan pikalatauksen ohella Xiaomi on tehnyt harvinaisen selväksi sen, ettei tulevissa puhelimissa ole enää tuttua Mi-brändäystä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin vahvistus 120 watin pikalatauksella vahvistaa myös aikaisemmin kuultuja huhuja, joten myös muita tietoja voidaan pitää varsin varmoina. Huhuissa Xiaomi 11T Prohon on odotettu 120 hertsin virkistystaajuuden OLED-näyttöpaneelia, Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä sekä 5000 milliampeeritunnin akkua, jota voidaan ladata 120 watin tehoisella pikalatauksella. Toistaiseksi tarkkoja tietoja ei ole paljastunut, mutta tarjolla pitäisi olla 8 + 128 gigatavun ja 8 + 256 gigatavun versiot, joiden hinnat alkavat noin 760 punnasta, eli noin 887 eurosta.

Xiaomilta on odotettu myöskin uutta 11T-perusmallia, joka on aikaisempien raporttien mukaan varusteltuna MediaTekin kehittämällä järjestelmäpiirillä. Todennäköisesti puhelimessa olisi Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, joka on nähty esimerkiksi OnePlus Nord 2 -puhelimessa. Perusmalliin on odotettu myös OLED-näyttöpaneelia 120 hertsin virkistystaajuudella sekä 64 megapikselin kolmoiskameraa. Xiaomi 11T -perusmallin hinnan on odotettu olevan noin 740 euroa.

Todennäköisesti vielä ennen julkaisua tullaan kuulemaan enemmän tietoja.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi