YleinenZTE

Nubia RedMagic 6S Pro -pelipuhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat – julkaisu luvassa ensi viikolla

RedMagic 6S Pro Tenaan tietokannassa.

ZTE:n tytärbrändi Nubia on vahvistanut jo aikaisemmin, että yhtiöltä on lupa odottaa uutta RedMagic 6S Pro -älypuhelinta ainakin Kiinassa 6. syyskuuta. Vaikka puhelin julkaistaan aluksi vain Kiinassa, niin Nubia on tuomassa sen suurella todennäköisyydellä myyntiin myös globaaleilla markkinoilla oman verkkokauppansa kautta.

RedMagic 6S Pro on paljastunut nyt kokonaisuudessaan Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Julkaistujen kuvien perusteella puhelimessa tullaan luottamaan varsin tuttuun muotoiluun, sillä takaosassa on läpinäkyvä lasi ja etuosassa on tasainen näyttö. Tenaa on ilmoittanut puhelimen mitoiksi 169,96 x 77,19 x 9,5 millimetriä ja painoksi 215 grammaa. Väriversiot ovat vihreä, musta sekä punainen/sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa ja se perustuu OLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, eli 2400 x 1080 pikseliä ja siinä on myös 20:9-kuvasuhde. Tenaan mukaan näytössä on integroitu sormenjälkilukija. Erikoisesti listauksessa ilmoitetaan 2190 milliampeeritunnin akku, mutta nähtävästi kyseessä on virhe, sillä RedMagic 6S Pro tarjoaa aikaisempien tietojen mukaan 4500 milliampeeritunnin akun.

Tenaan mukaan RedMagic 6S Pro tarjoaa 2,95 Ghz:n kahdeksanydin järjestelmäpiirin, jolla viitataan todennäköisesti Qualcommin tehokkaimpaan Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriin. Pelipuhelimessa on myös 8, 12 sekä 16 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Valitettavasti Tenaa ei ilmoita puhelimen tarkkoja kameratietoja, mutta takaosassa pitäisi olla 64 megapikselin kolmoiskamera ja etuosassa 8 megapikselin selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11.

Uusi RedMagic 6S Pro -puhelin julkaistaan virallisesti 6. syyskuuta, eli ensi viikon maanantaina.

Lähde: TENAA (Nubia NX699J-S)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen