XiaomiYleinen

Julkaisematon Xiaomi 13T esillä unboxing-videolla – vahvistaa monia yksityiskohtia sekä Leica-brändäyksen poissaolon

Xiaomi 13T

Xiaomi on julkaisemassa pian uudet Xiaomi 13T- ja Xiaomi 13T Pro -älypuhelimet, mutta vielä tarkkaa päivämäärää ei ole vahvistettu. Tästä huolimatta erityisesti Xiaomi 13T Pro on nähty tuotekuvissa sekä molempien uutuuksien tekniset tiedot ovat vuotaneet. Tällä kertaa Xiaomi 13T nähdään ensimmäisellä unboxing-videolla.

Toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta videon on julkaissut YouTube-kanava Eufracio López 502. Videolla nähdään erityisesti Xiaomi 13T -puhelimen musta väriversio, mutta esillä on lyhyen ajan myös vihreä väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myyntipakkaus itsessään näyttää olevan tuttua Xiaomia, sillä sisältä löytyy puhelimen lisäksi suojakuori, pikakäyttöopas, 67 watin pikalaturi sekä lataus- ja tiedonsiirtokaapeli. Puhelin on samanlainen kuin vuodoissa ja nyt video vahvistaa viimeistään Xiaomi 13T:n muotoilun olevan identtinen Xiaomi 13T Pron kanssa.

Videolla käydään läpi myös puhelimen ominaisuuksia. Xiaomi 13T on saamassa 6,67 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus sekä HDR10+ -tekniikka. Kirkkaus yltää korkeintaan 2600 nitiin. Videolla nähtävässä puhelimessa on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 8200-Ultra -järjestelmäpiiri, joka ei ole tämän hetken uusinta. Toki kyseessä on edelleen tehokas piiri, jos puhelimen hintaluokka on kohdallaan. Videolta vahvistuu puhelimen saavan 67 watin tehoisen pikalatauksen.

Kameroihin Xiaomi on panostamassa myös. Xiaomi 13T on saamassa 50 megapikselin tasoisen pääkameran, joka perustuu Sony IMX707 -sensoriin. Lisäksi puhelimessa on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä telekamera 2-kertaisella zoomauksella. Mielenkiintoisesti perusmallin kamera-alueessa ei ole Leica-logoa, joka nähtiin Xiaomi 13T Pron vuotokuvissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13T Pron odotetaan olevan samanlainen, mutta parilla muutoksella. Sen tehoista pitäisi vastata tehokkaamman Dimensity 9200+ -järjestelmäpiirin ja akun lataus tapahtuisi 120 watin teholla. Molempien puhelimien julkaisua on odotettu syyskuun aikana.

Julkaistun videon Xiaomi 13T -puhelimesta voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi