HonorYleinen

Julkaisemattoman Honor Play 4 Pro -puhelimen kuvia ja tietoja paljastui jälleenmyyjän sivuilta

Kiinalainen jälleenmyyjä JD.com on listannut sivuillansa toistaiseksi julkaisemattoman Honor Play 4 Pro -älypuhelimen, joka on nähtävästi pelaajille suunnattu uutuuslaite. Aikaisemmin tänä vuonna Honor on esitellyt edulliset Honor Play 4T- ja Play 4T Pro -puhelimet, mutta nyt Play 4 Pro pitäisi olla selvästi kehittyneempi ja varusteltuna mahdollisesti jopa huippuluokan tekniikoilla.

Honor Play 4 Pro tulee pohjautumaan pitkälti aikaisemmin esiteltyyn huippuluokan Honor V30 -puhelimeen, joten järjestelmäpiirinä voisi luonnollisestikin olla Kirin 990 5G. Honor Play 4 Prossa on listauksen mukaan 5G-tuki, 40 watin pikalataus, LCD-näyttöpaneeli sekä Sony IMX600y -kamerasensori pääkamerana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rakenteeltaan Honor Play 4 Pro muistuttaa vahvasti Honor V30 -puhelinta, vaikka muutoksia on toki myös tehty. Etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa nähdään kahta etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kameraa, joista pääkameran tarkkuus yltää 40 megapikseliin. Kameroiden rinnalla on myös LED-salamavalo sekä AI-logo.

Honor on tehnyt puhelimen takaosasta varsin erikoisen, sillä siinä on pelipuhelimista tuttua toteutusta. Takaosassa on myös nähtävillä läpikuultavasti Kirin-logo, jollaista ei ole aikaisemmin missään puhelimissa nähty. Kuvissa Honor Play 4 Pro on esillä ainoastaan sinisessä väriversiossa, joten toistaiseksi ei ole tiedossa onko muita värejä tulossa myös. Kuvat vahvistavat puhelimessa olevan myös USB-C-tyypin latausliitin, mutta kuulokeliitintä ei löydy.

Honor Play 4 Pron odotetaan olevan seuraaja Honorin muutaman vuoden takaiselle Honor Play -pelipuhelimille, joka tuotiin myös Suomessa myyntiin. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Honor Play 4 Pro voitaisiin virallisesti julkaista.

Lähde: JD.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor