POCOYleinen

Verkkokauppa.com aloitti uuden Poco F2 Pro -puhelimen ennakkomyynnin 599 euron hintaan – toimitukset alkavat kesäkuussa

Xiaomin tytärbrändi Poco julkaisi hiljattain uuden Poco F2 Pro -huippupuhelimen, joka tunnetaan muun muassa Kiinassa myös Redmi K30 Pro -mallinimellä. Uusi Poco F2 Pro on seuraaja muutaman vuoden takaiselle Pocophone F1 -puhelimelle, joka tarjosi aikoinaan huipputekniikoita kilpailijoita selvästi edullisemmassa hintapisteessä.

Nyt myös Poco F2 Pro tarjoaa kilpailijoita edullisemmalla hinnoittelulla tehokasta tekniikkaa sekä muun muassa 5G-yhteydet. Vielä Poco F2 Pron julkaisun aikaan Xiaomi ei osannut kertoa, milloin puhelin olisi tulossa saataville Suomessa, mutta nyt esimerkiksi Verkkokauppa.com on aloittanut ottamaan ennakkotilauksia puhelimesta vastaan. Ennakkomyynnissä on Poco F2 Pron 8 + 256 gigatavun versio, jonka hinta asettuu 599 euroon. Toistaiseksi myynnistä löytyy vain väriversiot violetti Electric Purple ja hopea Cyber Grey.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen hinta Suomessa on siis täysin sama, jonka Xiaomi ilmoitti julkaisutilaisuudessaan globaaliksi myyntihinnaksi. Poco F2 Pro -puhelimesta on olemassa myös 6 + 128 gigatavun edullisempi versio, mutta nähtävästi Suomessa saadaan tyytyä ainakin aluksi vain 8 + 256 gigatavun malliin.

Uuden Poco F2 Pro -puhelimen kohokohtia ovat muun muassa suuri 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, 5G-yhteydet, 4700 milliampeeritunnin akku sekä 64 megapikselin neloiskamera. Lisätietoja Poco F2 Pro -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: Verkkokauppa.com (Poco F2 Pro)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Tän saa itse kiinasta tilaamalla hintaan 465 suojafilmin ja tpu kuoren kanssa.

  2. Onko tulossa testiin

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO