MotorolaYleinen

Kaiken kestävä Motorola Defy saapuu myyntiin Suomessa laajasti 15. syyskuuta 329 euron hintaan

Bullitt Group julkaisi yhdessä Motorolan kanssa kesäkuussa kestävärakenteisen Motorola Defy -älypuhelimen, jonka on nyt ilmoitettu tulevan saataville myös Suomessa. Kyseessä on teknisesti sama laite kuin yli vuoden vanha Moto G9 Play, joten kyseessä ei ole 5G-puhelin tai siinä ei ole mitään muitakaan mullistavia teknologioita. Puhelimen pääpaino on kestävässä rakenteessa.

Motorola Defy -puhelin on saatavilla Suomessa kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja vihreä Forget Green. Hintaa puhelimella on 329 euroa ja se on jo saatavilla valikoiduilla jälleenmyyjillä. Laajempi myynti alkaa 15. syyskuuta, jolloin se tulee tarjolle DNA:n, Elisan, Telian, Verkkokauppa.comin, Gigantin ja Powerin valikoimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Defy jatkaa Motorolan tehtävää tarjota kaikille kuluttajille mielekkäitä innovaatioita. Sitä on testattu perusteellisesti tosielämän haasteissa: puhelin on muun muassa vedenpitävä ja IP68-standardin mukaan sertifioitu laite voi olla ainutlaatuisen kaksoistiivistetyn kotelon ansiosta 1,5 metrin syvyydessä jopa 35 minuuttia. Lisäksi se kestää pudotuksen jopa 1,8 metrin korkeudesta. MIL SPEC 810H -sotilasstandardin mukaisesti sertifioitu puhelin kestää myös äärimmäisiä lämpötiloja, tärinää ja iskuja.

Motorola Defy -puhelimen mitat ovat 169,8 x 78,2 x 10,9 millimetriä ja painoa on 232 grammaa. Puhelin on tulossa tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä vihreä. Motorola Defy on varusteltuna myös irrotettavalla rannehihnalla, jonka avulla puhelin pysyy kovemmassakin vauhdissa mukana. Puhelimessa on 6,5 tuuman näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 20:9-kuvasuhde. Lisäksi näyttöön on laitettu tähän asti kestävin Gorilla Glass Victus -lasi. Tehoista vastaa Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, joten 5G-yhteyksiä ei löydy.

RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua. Akunkesto on Motorola Defy -puhelimessa 5000 milliampeeritunnin varassa ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 20 watin tehoisella pikalatauksella. Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskameroista. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä on Android 10, mutta se on päivitettävissä Android 11 -versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Bullitt Groupin tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Miksei Motorolan malliin Motorola Defy (XT2083-9) saa lompakkoa. Kulkuluvat,korttitaskun puute on paha miinus muuten hyvä vehje.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola