OPPOYleinen

Oppon ensimmäinen tabletti saa suuren näytön ja ColorOS-käyttöliittymän – odotuksissa myös OnePlus-tabletti

Kuva Huawei MatePad Prosta, mutta Oppon tabletti saattaa näyttää pitkälti samalta.

Kiinalainen Oppo valmistautuu myös oman tablettinsa julkaisuun, jonka tarkoituksena on haastaa Xiaomin, Samsungin ja Huawein huipputabletit. Aikaisemmin Oppolta ei ole nähty tabletteja, mutta yhtiön tytärbrändi Realme on kertonut julkaisevan ensimmäisen tablettinsa hyvin pian. Nähtävästi on vain ajan kysymys, milloin myös Oppon tytärbrändi OnePlussalta nähdään ensimmäinen tabletti.

Weibo-palvelussa tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut ensimmäisiä tietoja Oppon omasta tabletista. Oppon tabletin odotetaan olevan premium-luokkainen, mutta varsinaista kuvaa laitteesta ei vielä ole olemassa. Weibo-palvelussa on lähtenyt leviämään väitetty kuva Oppon tabletista, joka on todellisuudessa kuva Huawein tuoreesta MatePad Pro -tabletista. Digital Chat Stationin mukaan Oppon tabletin muotoilu saattaa olla pitkälti samanlainen kuin Huawein tabletin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin kerrotaan saavan myöskin ColorOS-käyttöliittymän uuden versio, joka on suunniteltu erityisesti tabletteja silmällä pitäen. Käyttöliittymän pitäisi olla lähellä iPadOS-käyttöliittymää ja mukana on tuki aloitusnäytön widgeteille. Valitettavasti mitään muuta Oppon mahdollisesta tabletista ei vielä tiedetä.

Myöskään tabletin tarkasta julkaisuajankohdasta ei ole tietoja, mutta nähtävästi se olisi luvassa loppuvuoden aikana tai ensi vuonna. Lähes varmaksi voidaan sanoa, että myös OnePlus tulee jossain kohtaa laajentamaan tablettien markkinoille. Jos Oppo ja Realme tuovat tabletteja markkinoille, niin OnePlus olisi ainakin looginen jatke. Todisteita OnePlussan suunnitelmista on nähty jo, sillä yhtiö on saanut OnePlus Pad -tavaramerkin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO