HuaweiYleinen

Kiinassa esiteltiin uusi NZone-älypuhelinbrändi – ensimmäinen NZone S7 Pro vaikuttaa Huawein kehittämältä

NZone S7 Pro 5G

Kiinassa China Mobile on julkaissut jälleen uuden alabrändin älypuhelimille. Tällä kertaa brändi on NZone, jonka ensimmäinen älypuhelin NZone S7 Pro 5G on julkaistu tänään. Uutuuspuhelin on pitkälti Huawein käsialaa, vaikka sitä ei erikseen mainita. Kyseessä on samaan kategoriaan lukeutuva puhelin kuin aikaisemmin esitellyt U-Magic-puhelimet, jotka olivat uudelleen brändättyjä Huawein puhelimia.

Uudelle NZone S7 Prolle ei löydy Huawein valikoimista identtistä kaksosta, vaan kyseessä on pääosin uusi tuote. Puhelimessa on 6,6 tuuman suuruinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus, 180 hertsin kosketusherkkyys sekä etukameraa varten tehty keskitetty reikä. Etuosan kameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 16 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Kameroiden rinnalla on lisäksi LED-salamavalo.

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä 5G-modeemilla varusteltu Dimensity 720 -järjestelmäpiiri, joka on nähty monissa edullisissa puhelimissa. Akunkesto on suuren 4000 milliampeeritunnin akun varassa ja se tukee 40 watin tehoista pikalatausta USB-C-liittimen kautta. Valmistajan mukaan akku latautuu 25 prosenttiin vain 10 minuutissa. Puhelimessa on myös oletusarvoisesti Android 11 -käyttöjärjestelmä. Valmistajan julkaisemat kuvat ohjelmistosta viittaavat käyttöliittymän olevan Huawein EMUI:n kaltainen ja esiasennettuna on Huawein sovelluksia.

Kiinassa NZone S7 Pro on tulossa myyntiin 8 + 128 gigatavun ja 8 + 256 gigatavun versioina 2299 juanin sekä 2499 juanin hintaan. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 299 euroa sekä 325 euroa. Puhelimesta on kolme väriversiota, jotka ovat Golden Sunlight, Misty Blue sekä Elegant Black.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei