HuaweiYleinen

Kiinassa julkaistiin jälleen uusi ”Huawei-puhelin” ilman Huaweita – NZone S7 Pro+ 5G on tuttu laite

Kesäkuussa China Mobile julkaisi uuden NZone S7 Pro 5G -älypuhelimen Kiinan markkinoille, joka oli Huawein kehittämä älypuhelin. Ainakin teoreettisesti kyseessä oli Huawein suunnittelema ja toiselle brändille myymä laite, vaikka Huawei ei itse laitteen taustalla bränditasolla ollutkaan. Nyt China Mobile on julkaissut brändin toisen puhelimen, joka on myöskin Huawein kehittämä laite.

Kiinassa on esitelty NZone S7 Pro+ 5G -puhelin, joka on ulkoisesti sama laite kuin Huawei Nova 8 SE– tai Honor Play 5 -puhelimet. Tekniikasta löytyy kuitenkin suurimmat eroavaisuudet järjestelmäpiiristä. NZone S7 Pro+ 5G vahvistaa jälleen käsitystä siitä, että Huawei pyrkii tekemään rahaa myymällä puhelimien suunnitelmia eteenpäin useille valmistajille, sillä Huawei ei itse pysty rajoitteiden takia tuomaan niitä markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on varusteltuna suurella 6,52 tuuman OLED-näyttöpaneelilla, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 60 hertsin virkistystaajuus, pisaramainen lovitoteutus sekä integroitu sormenjälkilukija. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 720 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi järjestelmäpiirissä on integroitu 5G-modeemi, joka takaa hyvät 5G-yhteydet.

Kameroita puhelimen takaosassa on neljä, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvaamista varten. Akunkesto NZone S7 Pro+ 5G -puhelimessa on 3800 milliampeeritunnin varassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

NZone S7 Pro+ 5G julkaistiin Kiinassa kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja hopea. Hintaa laiteella on 2599 juania, mikä on suoraan muunnettuna 342 euroa.

Lähde: China Mobile

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei