XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 11T -puhelimen muotoilusta saatiin ensimmäinen vihjaus – julkaisua odotetaan kuukauden päästä

Xiaomi Mi 10T

Xiaomin on tiedetty kehittävän uusia Mi 11T- ja Mi 11T Pro -puhelimia, joista on kuultu viime aikoina muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tällä kertaa Xiaomi Mi 11T -uutuuspuhelin on läpäissyt FCC:n sertifioinnin, jonka tiedostoista on paljastunut muutamia uusia yksityiskohtia. Muun muassa puhelimen muotoilusta on saatu ensimmäisiä tietoja.

FCC on julkaissut tiedoissaan viivapiirustuksen puhelimen takaosan muotoilusta. Puhelimen takaosassa on suuri laatikkomainen kamera-alue vasemmassa yläkulmassa. Lisäksi puhelimen alumiinikehyksen oikeassa reunassa on todennäköisesti pieni levennys virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeille, joka viittaisi vahvasti kaartuvaan takaosan viimeistelyyn. Puhelimen takaosassa on esillä lisäksi Xiaomin logo 5G-logo sekä muita tarvittavia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilu on kuvan perusteella varsin samanlainen kuin viime vuoden Mi 10T -puhelimilla, mutta kamera-alue on selvästi leveämpi. Huhujen mukaan Xiaomi Mi 11T saisi suuren 6,8 tuuman näytön, johon viittaa myöskin FCC:n ilmoittama 174 mm lävistäjän pituus. FCC:n tiedostot paljastavat puhelimessa olevan lisäksi tuoreeltaan MIUI 12.5 -käyttöliittymäversio, joka viittaisi Android 11 -käyttöjärjestelmään.

Huhuissa Xiaomi Mi 11T -perusmallista on kuultu joitakin yksityiskohtaisia tietoja, ja kyseessä on todennäköisesti sama laite, mikä julkaistaan Kiinassa nimellä Redmi K40 Ultra. Puhelimeen on odotettavissa 120 hertsin näyttöpaneeli, joka perustuu OLED-tekniikkaan. Puhelimessa tullaan näkemään myös 64 megapikselin kolmoiskamera sekä MediaTekin kehittämä järjestelmäpiiri. Xiaomi Mi 11T saanee tehonsa Dimensity 1200 -piiristä, joka nähtiin aikaisemmin esimerkiksi OnePlus Nord 2 -puhelimessa.

Xiaomilta on lupa odottaa myös Xiaomi Mi 11T Pro -mallia, joka olisi hieman paremmin varusteltu. Huhujen mukaan puhelimessa olisi 120 hertsin virkistystaajuuden OLED-näyttöpaneeli, Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri sekä 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 120 watin tehoisella pikalatauksella. Puhelimen hinnan on kerrottu vuodoissa asettuvan versiosta riippuen noin 572-660 dollariin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhden huhun mukaan Xiaomi tulisi julkaisemaan Mi 11T -sarjan älypuhelimet globaalisti jo 23. syyskuuta, eli noin kuukauden kuluttua.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi