Black FridayYleinen

Kiinnostaako taittuvanäyttöinen puhelin? Samsung Galaxy Z Flip 3:n voi ostaa nyt 849 euron hintaan Black Friday -tarjouksista

Kiinnostavatko taittuvanäyttöiset älypuhelimet, mutta et ole sellaista vielä liian korkean hinnan takia ostanut? Nyt Black Friday -alennuksesta Samsungin uusimman Galaxy Z Flip 3 -puhelimen pystyy hankkimaan todella edulliseen hintaan suhteutettuna normaaliin hinnoitteluun.

Tällä hetkellä ainakin Gigantti ja Power ovat laittaneet Galaxy Z Flip 3 -puhelimen 128 gigatavun version hinnaksi 849 euroa, joka on selvästi vähemmän kuin 1079 euron suositushinta. Hinnasta on tippunut siis 230 euroa, joka on todella paljon tämän kategorian puhelimesta. Lisäksi kyseessä on alennuksessa edullisin taittuvanäyttöinen älypuhelin, jonka Suomesta voi hankkia. Lisäksi puhelimen 256 gigatavun version hinta on tiputettu 949 euroon (norm. 1149€).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta mielenkiintoisen tekee simpukkapuhelimen olemus, jonka mahdollistaa taittuva näyttöpaneeli. Puhelimessa on myös normaaleista huippulaitteista tuttuja teknisiä ratkaisuja, kuten Snapdragon 888 -huippupiiri, kaksoiskamera sekä stereokaiuttimet. Verrattuna edeltäjäänsä suurimmat uudistukset puhelimessa ovat kookkaampi ulkopuolen näyttöpaneeli sekä IPX8-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Galaxy Z Flip 3:n voi siis upottaa kokonaan veteen.

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimeen SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

LUE MYÖS:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday