LGMWC 2019Yleinen

LG julkistanee kaksi huippupuhelinta MWC-messuilla – LG G8 ThinQ sekä 5G-yhteyksillä varusteltu LG V50 ThinQ

Vuotanut kuva LG G8 ThinQ -puhelimesta.

LG saattaa liittyä helmikuussa mukaan 5G-puhelimia tarjoavien valmistajien listaan, jos uudet tiedot pitävät paikkansa. Korealainen ETNews on julkaissut mielenkiintoisia yksityiskohtia LG:n strategiasta kuluvalle vuodelle.

Tietojen mukaan LG tulee esittelemään MWC 2019 -messujen yhteydessä helmikuussa kaksi uutta huippupuhelinta, jotka ovat LG G8 ThinQ sekä LG V50 ThinQ. Puhelimista vain V50 ThinQ -malliin odotetaan tukea 5G-yhteyksille. Korealaislähteen mukaan LG aikoo aloittaa V50 ThinQ -puhelimen myymisen jo maaliskuussa ja sen on tarkoitus olla haastaja Samsungin odotetulle 5G-puhelimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi LG V50 ThinQ -puhelimesta tiedetään yllättävän vähän, vaikka julkaisuun pitäisi olla alle kuukausi aikaa. Puhelimeen odotetaan 6 tuuman kosketusnäyttöä, jota on mahdollista käyttää ilman käsiä. Yksinkertaisesti sovelluksia ja mediatiedostoja pitäisi olla mahdollista kontrolloida ilman näyttöön koskettamista. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri ja 4000 milliampeeritunnin akun pitäisi antaa virtaa puhelimelle.

Operaattori Sprint on jo vahvistanut, että valikoimaan on tulossa LG:n 5G-puhelin, jonka myynnin pitäisi alkaa niin Koreassa, Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin. Huhujen mukaan laitteen hinnoittelu tulee asettumaan jopa 1340 dollariin.

Lähde: ETNews.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG