SamsungYleinen

Viralliselta näyttävä lehdistökuva vahvistanee Galaxy S10+:n lopullisen designin

Tuore vuotokuva Galaxy S10+ -puhelimesta.

Samsungin tulevien huippupuhelimien julkaisu lähenee kovaa tahtia ja Samsung on ilmoittanut julkaisevansa uusia Galaxy-puhelimia 20. helmikuuta 2019. Tulevista Galaxy S10 -malliston älypuhelimista on ollut jo pitkään monenlaisia vuotoja ja tuoreimman niistä tarjoaa 91mobile.com -sivusto.

Uusissa hyvälaatuisissa kuvissa väitetään esiintyvän Samsung Galaxy S10+. Kuvat näyttävät hyvin vastaavilta kuin jo aikaisemmin nähdyt 3D-mallinnokseen pohjautuneet kuvat. Galaxy S10- ja Galaxy S10+ -puhelimien prototyypit on myös nähty kuvissa viime viikkoina. Uusia vuotokuvia väitetään Samsungin virallisiksi lehdistökuviksi. Kuvat vahvistavat jo nähdyn kosketusnäytön, joka peittää suurenosan etuosasta ja samalla kaksoisetukamera on integroitu näyttöön. Puhelimen takaosassa on nähtävissä huhuttu kolmoiskamera sekä Samsungin logo ja Galaxy S10+ -mallinimi. 91mobiles.com -sivuston julkaisemat kuvat eivät enää juurikaan pääse paljastamaan mitään uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S10+:n kamerat lähikuvassa.

Huhujen mukaan Galaxy S10+ -mallissa nähdään 6,4 tuuman Super AMOLED-näyttö, Snapdragon 855- tai Exynos 9820 -järjestelmäpiiri sekä RAM-muistia jopa 12 gigatavua. Puhelimessa voidaan tulla näkemään myös teratavun sisäinen tallennustila. Tietojen mukaan Samsung tulee hyödyntämään kolmoiskamerassa 12 megapikselin pääkameraa, 16 megapikselin laajakulmakameraa sekä 13 megapikselin teleobjektiivia.

Uudet Galaxy S10 -puhelimet tullaan siis näkemään Unpacked-tapahtumassa 20. helmikuuta.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung