LenovoYleinen

Lenovo julkaisi suurikokoisen Lenovo Tab Extreme -tabletin haastamaan Samsungin ja Applen huipputabletit

Lenovo Tab Extreme

Lenovo on CES-messuilla julkistanut uuden suurikokoisen tablettitietokoneen, jolla yritys pyrkii haastamaan Samsungia ja Applea.

Tabletissa on suurikokoinen 14,5 tuuman OLED-näyttö 10:16-kuvasuhteella. Näytön tarkkuus on 3K-tasoa, eli 3000 x 1876 pikseliä ja se tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Näyttö yltää parhaimmillaan 500 nitin kirkkauteen. Näyttö tukee HDR10+ -tilaa ja Dolby Visionia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestelmäpiirinä Lenovo Tab Extremessä on MediaTekin Dimensity 9000. Järjestelmäpiirissä on yksi Cortex-X2-ydin, joka toimii 3,05 gigahertsin kellotaajuudella. Ytimen kaverina on kolme Cortex-A710-ydintä, joiden kellotaajuus on 2,85 gigahertsiä. Vähävirtaisia Cortex-A510-ytimiä on neljä kappaletta ja ne toimivat 1,8 gigahertsin kellotaajuudella.

Tab Extremessä on UFS 3.1 tallennustilaa 256 gigatavua ja sitä voi laajentaa MicroSD-muistikortilla. LPDDR5X-tekniikalla valmistettua RAM-muistia löytyy 12 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisuutena tabletista löytyy kaksi USB-C-liitäntää. Toinen liitännöistä käyttää vanhempaa USB 2.0 -tekniikkaa ja toinen uudempaa ja nopeampaa USB 3.2 Gen 1 -tekniikkaa. Tab Extremessä on kahdeksan JBL-brändättyä Dolby Atmos kaiutinta ja neljä mikrofonia.

Tabletin etu- ja takapuolelta löytyy 13 megapikselin kamerat. Takapuolella on lisäksi myös erillinen RGB-sensori. Etukamera sijaitsee tabletin pidemmällä sivulla, joka helpottaa sen käyttöä esimerkiksi videopuheluissa.

68 watin teholla ladattavan akun koko on 12 300 milliampeerituntia, jolla voi Lenovon mukaan katsella videoita 12 tunnin ajan. Tabletilla on painoa ilman näppäimistöä 740 grammaa ja magneeteilla kiinnittyvän näppäimistön kanssa 1,5 kiloa.

[mainos]

Lenovo toimittaa Tab Extremen Android 13 -käyttöjärjestelmällä ja lupaa tabletille kolmea isoa käyttöjärjestelmäpäivitystä sekä neljä vuotta tietoturvapäivityksiä. Tabletin myyntipakkauksessa toimitetaan Precision Pen 3 -kynä. Joillakin markkina-alueilla myös näppäimistö toimitetaan myyntipakkauksessa.

Kauppoihin tabletti saapuu huhtikuussa 1199 euron suositushinnalla.

Lähde: Lenovon lehdistötiedote

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo