LGYleinen

LG:n odotetun rullattavan älypuhelimen kohtalo auki – saattaa jäädä julkaisematta

LG vilautti yhtiön odotettua rullattavalla näytöllä varusteltua älypuhelinta vain pari viikkoa sitten CES-messujen yhteydessä järjestetyssä tilaisuudessa. Sittemmin LG on ilmoittanut harkitsevansa yhtiön älypuhelinliiketoiminnan tulevaisuutta uudestaan, ja pöydällä ovat olleet toiminnan myyminen tai alasajo. Tämä luonnollisesti tarkoittaa myös isoja kysymysmerkkejä LG Rollable -puhelinta kohtaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Korealaisten teollisuuslähteiden mukaan LG saattaa keskeyttää rullatavalla näytöllä varustellun puhelimen kehityksen kokonaan, sillä yhtiö ei halua toistaa viime vuonna julkaistun kaksoisnäyttöisen LG Wing -puhelimen epäonnistumista. LG Wing -puhelinta on lähteiden mukaan myyty alle 100 000 kappaletta. Puhelinta kohtaan kerrotaan olleen suuret odotukset, joten epäonnistuminen oli suuri pettymys LG:n älypuhelinliiketoiminnalle.

Odotettu LG Rollable -puhelin ei todennäköisesti olisi kovin suuri lottovoitto liiketoiminnan jatkon kannalta, sillä kyseessä olisi erittäin kallis huippuluokan laite. LG voisi käyttää lähes valmista rullattavanäyttöistä puhelinta houkutellakseen mahdollisia älypuhelinliiketoiminnan ostajia tarjoamaan suurempaa hintaa.

Jo aikaisempien raporttien mukaan LG on käskenyt jo viikko sitten työntekijöitään keskeyttämään kaikki tuotekehitysprojektit. LG:n on raportoitu myös lopettaneen Rollable-puhelimen kehityksen, sillä älypuhelinliiketoiminnan kohtalo on tällä hetkellä auki. LG:n odotetaan tammikuun lopulla ilmoittavan liiketoiminnan myynnistä.

Lähde: Koreaherald.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG