XiaomiYleinen

Live-vuotokuvat paljastavat Xiaomin ”rumimman puhelimen” – Redmi 10C saamassa 50 megapikselin kameran ja Snapdragon 680 -järjestelmäpiirin

Redmi 10C

Xiaomilta on odotettu uusia Redmi 10 -sarjan älypuhelimia julkaistavaksi pian, joita ovat ainakin Redmi 10A sekä Redmi 10C. Molemmista puhelimista on kuultu ja nähty vuotoja, mutta tällä kertaa nettiin on vuodettu live-kuvia Redmi 10C -mallista. Puhelinta odotetaan myyntiin valituilla markkinoilla myös Redmi 10 (2022)- sekä Poco C4 -mallinimillä.

Kuvat paljastavat puhelimen epäsymmetrisen muotoilun, jonka takia laitetta on tituleerattu jopa Xiaomin ”rumimmaksi puhelimeksi”. Redmi 10C:n takaosassa nähdään kookas kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, LED-salamavalo, kameratekstejä, Redmi-logo sekä sormenjälkilukija. Kamera-alue on epäsymmetrisesti takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvat paljastavat etuosan ominaisuuslistauksen, joiden perusteella Xiaomi on varustellut halpapuhelimen mielenkiintoisella tekniikalla. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, jossa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. Puhelimessa kerrotaan olevan myös UFS-tallennustilaa. Redmi 10C:n takaosassa on listauksen mukaan 50 megapikselin pääkamera ja etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö tulee olemaan kooltaan jopa 6,71 tuumaa ja siinä on etukameraa varten tehty pisaralovi. Listaus kertoo Redmi 10C:n saavan myös voimakkaan äänentoiston. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja se tukee jopa 18 watin tehoista pikalatausta. Vuotojen mukaan Redmi 10C tulee tarjolle 3 tai 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Käyttöjärjestelmänä on Android 11, jonka päällä hyrrää MIUI 13.

Xiaomi tulee esittelemään puhelimen Intian markkinoille Redmi 10 -mallinimellä 17. maaliskuuta, mutta globaalisti laitetta odotetaan myyntiin Redmi 10C- ja POCO C4 -mallinimillä.

Lähde: Equalleaks (Telegram)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi